väg regler för rörlighet skotrar

väg regler för rörlighet skotrar

Rörlighet skotrar liknar elektriska rullstolar och extremt bekvämt för att hjälpa funktionshindrade att komma runt, men skotrar inte är fria från nationella och lokala bestämmelser och förordningar. De regler och bestämmelser kan variera beroende på vilket tillstånd du är i, men i allmänhet är rörlighet skoter användare behandlas som fotgängare. Kontakta din statens avdelning för motorfordon eller Department of Transportation för specifikationer.

Hastighetsgräns

Kontrollera vilka lagar som gäller hastighetsbegränsningar för rörlighet skotrar. Hastighetsbegränsningen kan vara så hög som 25 km /h på vägar, även om de flesta skotrar "hastigheter upp under 15 mph.

Fotgängare

Sluta inte i mitten av eller blockera fotgängare områden som crosswalks och trottoarer. Kör inte aggressivt, särskilt i trånga utrymmen. Ring upp till fotgängare framför dig och be dem stiga åt sidan om de är i vägen.

Road och Sidewalk Använd

mobiliseras skotrar är att köras på trottoarerna men kan på vägytor när trottoarerna inte är tillgängliga eller när trottoaren är oframkomlig eller osäkra. När du använder en väg, stanna vid sidan och inte väva runt stannade trafiken. Håll dig borta från cykelbanor. Cross Roads endast vid korsningar eller crosswalks och följa stoppskyltar och ljus.

Körkort

Förare av skotrar måste antingen ha ett körkort, tillstånd eller godkännande, beroende på statens regler. Ditt tillstånd kan också ha en åldersgräns. Motorcykel påskrifter behövs inte. Registrering är inte nödvändig.

Säkerhetsbälte

Spänn fast säkerhetsbältet för att förhindra att kastas ur stolen om du råkar vara påkörd av en bil eller ett annat objekt. Om din stol inte har bälte, har en installerad. Det kan inte krävas, men det är också en bra idé att använda en cykel eller motorcykel hjälm.Relaterade artiklar


Hur installerar jag högtalarna i en 2001 Nissan Altima?
information om dodge mygig stereon
hur man byter en fabrik stereo i en 1998 saturn SL2
Hur tar jag bort tillbaka glas i en 1995 Ford Ranger?
hur man målar phantom spöke eld på din bil
turbo golf komponenter
hur man programmerar en Chevrolet nyckelbricka
diy: bedliners
hur man gör en trälåda för din pickup
hur du ansluter den alpina stereo CDE-7872