den bästa gas körsträcka motorcyklar

den bästa gas körsträcka motorcyklar

Konsten att hitta en motorcykel med bästa gas körsträcka för dina behov och önskemål är att blanda accelerationen förmåga motorn du söker från en cykel med den lägsta motormodell finns att uppnå detta mål . Motorcyklar delas in i kategorierna kryssare eller cyklar sport . Det bästa gas körsträcka motorcyklar har 250cc eller mindre i de flesta fall . Tänk om du får en motor med mer effekt som får ungefär samma mängd gas körsträcka , kan du ge upp lägre underhållskostnader under hela löptiden för cykeln .

Cruisers

Cruisers tillåter ryttaren att sitta rakt upp när de reser . De är konstruerade för långvarig bilfärder utan att orsaka alltför mycket obehag för den ryttare tillbaka .

Kawasaki 125cc Eliminator är mer synnerhet en nybörjare cykel på grund av dess funktioner och användarvänlighet för den nya ryttare . "Kopia " syftar på hur mycket volym av bränsle och vatten i kubikcentimeter motorn skåpet rymmer . Ju högre siffra , desto mer bränsle blandningen motorn kammaren kan innehålla , vilket innebär att hojen mer kraftfulla och kan accelerera snabbare än de med mindre volym .

mer erfarna förare ibland väljer att Kawasaki Eliminator på grund av sin gas körsträcka , som kommer i mellan 60 till 70 mpg . Det går inte tillräckligt snabba för att på motorvägen har ännu tillräckligt hästkrafter i det att resa lidit sträckor på en behaglig 45 mph . Denna cykel trader definitivt motorvägen hantering för gas körsträcka och längre räckvidd långsammare pendling . Det är en bra cykel för både innerstaden pendling och lata kryssningar eftermiddag runt asfalterade tillbaka kulle vägar . Priserna är ungefär $ 2700,00 .

Hyosung Aquila GV 250cc också får en överraskande 60 till 70 mpg ännu är avsedd för ihållande hastigheter på 60 till 65 mph . Den byggdes för alla typer av ridning på asfalterade vägar , inklusive motorvägar . Den väger mer än Kawasaki 125cc Eliminator och får sin bästa gas körsträcka under innerstaden ridning . Ju snabbare det går , desto mindre gas körsträcka föraren kan förutse . Den gas körsträcka är densamma, men endast på grund av hur motorn är konstruerad . Priset är runt $ 3700,00 .

Sport Bikes

Sport cyklar tillåter ryttaren att luta mer över bensintanken i en hopkrupen ställning framåt medan ridning . Dessa cyklar är speciellt konstruerade för hastighet , prestanda och professionell racing .

Kawasaki Ninja 250cc driver även cirka 60 mpg . Det är inte generellt få mer eftersom det accelererar så snabbt . Denna cykel är populär för sin eleganta , sportiga bodylines och ryttare typiskt för denna typ av cykel för sin prestation , framför allt på kurvor . Denna modell råkar också vara populärt med professionella stunt ryttare . Vissa ryttare notera att ryggen börjar bli obehagligt på i längre sträckor på grund av den körställning . Priset är runt $ 3000,00 .

Den här raden av cyklar också erbjuda en större motor val i en 600cc men gas körsträcka ursprungligen inte är så bra . Vissa ryttare har fått sina 600cc cykel ögonen öppna för bättre bränsleeffektivitet men det är inte vanligt .


Relaterade artiklar


hur man byter bakre högtalarna i en 2000 vw bugg
Varför behöver jag däck täcker?
hur man kan kontrollera ett batteri isolator
hur man programmerar en jaguar fjärrstyrning fjärrkontroll
hur man sätter lim ränder på en mustang
hur du tar bort radioapparater från instrumentpaneler
hur man kan måla bilen märken
fördelar och nackdelar med hydrauliska lyftare rulle för pontiacs
hur man programmerar en Dodge lastbil Keyless fjärrkontroll
hur man målar fälgar lager honda