hur man fixar skotrar på väg

hur man fixar skotrar på väg

Skotrar fungerar som mekaniska maskiner, precis som alla andra förbränning fordon. Som ett resultat, de behöver underhåll och tillfällig ersättare del fortsätta att fungera korrekt. Ibland underhåll kan behövas medan ridning på väg om det uppstår problem. Med en förståelse för hur man fixar skotrar, och veta vilka verktyg att ta med i ett verktyg rulle eller väska i handskfacket, kommer att hjälpa en skoter ägare oerhört när de reser

Du behöver:.
Funnel
Gallon-size plast eller 5 till 6 tom 1 qt.
 storlek olja flaskor.
Latexhandskar.
Plast soppåse.
Twist slips eller snöre.

vägarna Reparationer /Förebyggande Kontroll


1.
Dra skoter över till den sida av vägen ur vägen för trafik om ett problem märks när du cyklar. Se till att området skall utföra reparationerna ger säkert avstånd från förbipasserande fordon och tillräckligt med ljus för reparation. Placera en reflekterande skylt eller säkerhet utflytning på sidan av vägen 100 meter bakom din position om du har en tillgänglig. Se till att inte starta några bränder med närliggande vegetation Om du använder en utflytning
2
Undersök alla styrkablar (gas, växelspaken, kopplingen och främre och bakre bromsen kablar. . Alla är anslutna till scooter handtag eller fot). Identifiera eventuella trasiga eller delvis slint kablar för borttagning. Klipp äventyras kabeln helt med hjälp av verktyget kabel snipper. Ta bort längst ner och högst upp i den gamla kabeln efter avlägsnande av kroppsdelar för att komma åt höljet själv. Smörj en ny ersättare kabel för hand med motorn fett. Sätt in den i huset från början av kabeln kontroll (dvs. headsetet i de flesta fall). Sträck vajern vid nedre änden med ett verktyg kabel spänning. Dra bort kabeln med en säkring av mutter och en skiftnyckel istället.
3.
Reda på om ett däck gick platt. Använd ett däck verktyg manometer för att kontrollera däcktrycket. Lossa det platta eller läckande däck från hjulnavet med en hylsnyckel genom att lossa muttrarna. Skruva loss reservhjulet av dess säkra innehavaren. Bolt reservhjulet på hjulnavet med muttrarna och pumpa upp till rätt tryck i däcken, som nämnts på däcket, med en luftpump. Bolt den punktering på reservhjulet innehavaren för resan hem.
4.
Undersök tändstiftet för tecken på motorn översvämning eller överhettning med hjälp av en hylsnyckel. Koppla bort tändkabeln som går till tändningen lådan genom att dra bort kontakten. Dra av cylinderkåpa att komma åt kontakten. Skruva loss tändstiftet för att visa det. Öka bränsleflödet med en större förgasare extra jet Om tändstiftet visar en vit kalkhaltig färg på spetsen. Minska storleken förgasaren jet med en mindre reserv om gnista tips är oljig svart. Byt ut tändstiftet med ett nytt, om inget av ovanstående villkor gäller, men ingen gnista kan erhållas.
5.
Kontrollera oljenivå genom att se om olja rinner ut fyllningen hål eller om det ligger under det motorolja synglaset. Om låg, häll motorolja i behållaren för att höja motorolja. Använd en skiftnyckel eller skruvmejsel för att skruva fylla hålet för transmissionsolja. Använd en hand oljepump att infoga mer transmissionsolja tills den stiger till en normal nivå och börjar komma ut ur fylla hålet.


Relaterade artiklar


hur man programmerar en Keyless fjärrkontroll för gratis
hur man skapar en BMW iPod-spellistor
hur du ansluter min XM Radio i min bil
hästkrafter specifikationer för huvuden Edelbrock rpm på 360 la motorer
hur man programmerar en Dodge nyckelbricka
information om lustgas system
hur du tar bort färg
Holley förgasare tuning tips
hur man installerar bredare däck på en Audi
hur man bygger en Cheva turbomotor