hur man målar veteranmotorcyklar

hur man målar veteranmotorcyklar

Målar en vintage motorcykel låter mer komplicerat än det är. Tid och tålamod-och tar dig tid att göra jobbet rätt-göra för en givande projekt. Veteranmotorcyklar kan målas många olika färger och mönster

Du behöver:. .
Vatten
Tvål.
Hink.
Måla pistol.
Automotive färg.
Skyddsglasögon.
Andningsmask.
Buffert.
Diskmedel.
Sax.
Thinner.
Skum pad.
Swirl remover.
Sandpapper.
Lackspray kan.


1.
Tvätta motorcykeln noggrant med vatten och tvål. Skrubba hela cykeln för att ta bort fett och smuts. Låt det tillräckligt med tid att torka. Ta bort alla dekaler, emblem eller dekaler.
2.
Skaka och blanda färgen enligt tillverkarens anvisningar. Fyll färgen pistol och börjar spruta motorcykeln. Lägg på färgen med ljus lager. Låt första lagret torka (ca 30 till 45 minuter) för att torka. Nästa, spraya lite thinner innan en andra gång, sedan spraya på den andra pälsen på samma sätt. Fyll färgen pistolen vid behov. Vänta ytterligare 30 till 45 minuter före sprutning den tredje och sista lagret.
3.
Låt färgen torka ca två timmar. Ta sedan bort några droppar med 600-slippapper. Applicera 4-5 klarlack av färg på samma sätt som ovan, så att torktiden på 30 till 45 minuter mellan lagren. Ingen tunnare behövs för detta steg. Vänta i sex timmar och sedan sand igen med 600-slippapper.
4.
Spray ytterligare två lager klarlack som ovan. Låt finish härda i tre till fyra dagar. Cut 1500-slippapper med en sax i fyra-tums-kvadratiska bitar. Blöt sandpapper med diskmedel och ljummet vatten. Sand motorcykeln samma sätt som du gjorde i föregående steg. Var försiktig i kanterna och vara medveten under denna process.
5.
Smörj ett lager virvel remover över hela motorcykeln och färg med den skumkudde buffert på 1500 RPM i långsamma, cirkulära rörelser. Var noga med att inte trycka för hårt eller färgen kommer att brinna. Polska hela området tills det sammansatta börjar försvinna. Se till att dynan är roterande från kanterna. Tvätta motorcykeln med vatten att göra det skina.


Relaterade artiklar


hur du ansluter en KAC-7201 Kenwood förstärkare
hur du ställer in klockradion i 1995 chevy Korsika
hur reparera en auto headliner
effekterna av kväve på däck
hur man bygger en kicker sub låda
felsökning av en Sony XM-zr604
hur man ställer en transponder nyckel
instruktioner för Volvo XC90 navigationssystemet
hur gör jag konvertera en 350 small block från carburated till sprutas bränslet?
hur du tar bort radion från en Dodge Caravan