tips om rengöring krom på Harley-Davidson motorcyklar

tips om rengöring krom på Harley-Davidson motorcyklar

Du behöver:
pump Hand sifon
. Förslutningsbar behållare.
Rörtång.
Domkraft.
2 säkerhet står.
Stora C-klämma.
Ratchet.
Sex punkter uttag.
Bit tråd.
Bromsdelar renare.
Luddfri trasa.
Ny uppsättning shims och klipp.
Bromsfett.
Momentnyckel.
Ny bromsvätska.

Det finns inget annat sätt att uppleva den öppna vägen och vinden i håret ganska som hoppar på en Harley-Davidson motorcykel och ta av på motorvägen. Om du har investerat i en Harley-Davidson motorcykel, vet du redan att för att hålla den ser sitt bästa kräver några allvarliga underhåll och rengöring. Polering regelbundet kommer att ta bort ytan oxidation och förhindra rost från att utvecklas. Dessutom är svaga krom knappast något att vara stolt över, så prova någon av dessa tips på rengöring krom på Harley-Davidson för att hålla din gris ljust och blankt.

Wenol Auto och Motorcykel polska

utvecklat mer än 30 år sedan i Tyskland, det här lacket i en blå röret är väl känt att amerikansk motorcykel och entusiaster auto eftersom den innehåller inga giftiga ämnen och är helt säker att använda på bestruket metaller. Wenol Auto och Motorcykel polska är särskilt utformade för att skydda din krom från vatten spotting och korrosion, och det är starka nog att ta bort yta oxidation.

Flitz Metal polska, glasfiber och Paint Konservator

Flitz Metal polska, glasfiber och Paint Konservator är en stor förbehandling före polering din Harley Chrome om det drabbats av tunga oxidation. Dess giftfritt, milt formel kommer att skydda din Chrome för upp till sex månader i sötvatten miljö och upp till tre månader i saltvatten miljö. Denna tunga polska med många användningsområden kommer lätt bort allt från matt och rost till sav och kalkavlagringar

vit vinäger och bakpulver

Denna klassiska rengöringsmedel formel har ännu en användning. Polering och rengöring av krom på din Harley-Davidson motorcykel. Blanda lite ca 1 dl vinäger med några teskedar bakpulver och vänta på att Fizz. Häll blandningen i en sprayflaska. Spraya krom på din Harley, buff sedan med en torr trasa för super glänsande krom.

ammoniak och vatten

Rengör krom på din motorcykel med hjälp av ett recept av ammoniak och vatten. Blanda mellan 1 /2 kopp till 1 kopp ammoniak per liter vatten och använda den för att tvätta krom, följ sedan med en ren vatten skölj. Mängden ammoniak som används beror på de nödvändiga rengöringen styrka. Om motorcykeln är krom är mycket smutsig, då välja en kopp ammoniak per liter vatten. Använd en mjuk trasa för att polera och torka av krom. Om du har några envisa kvar fläckar, prova plats rengöring med några renrasiga ammoniak och sedan upprepa processen.


Relaterade artiklar


Hur fixar jag en radioantenn på en Chevrolet Trailblazer?
hur du tar bort nackstödet på en 1996 mustang
hur man återställer en 1995 fob Nissan Pathfinder
Hur installerar jag en noshörning 3000-galler vakt på en Ford F150?
hur man kan dra en Cheva 350 motor
hur man bygger en 400 hus chevy small block 350
hur man tona bakljusen på en 2004 grand prix
Hur gör jag en Ford lastbil snabbare?
hur du lägger till aux till en cd-spelare
auto organ marken effekter