Hur hittar jag Street Legal motordrivna skotrar?

Hur hittar jag Street Legal motordrivna skotrar?

Att köpa en skoter kan vara lite som en skattjakt, men det kan också leda till att vissa juridiska problem. En smart köpare köper en skoter veta så mycket av sin historia som möjligt innan du lämnar över några pengar. Några knep nedan kan spara en hel del hjärtesorg sedermera

Du behöver:. .
Telefon
Lokala avdelningen av motorfordon telefonnummer.
Dator (tillval).
Internet-anslutning (tillval).
Annonser.
Transportmedel och en släpvagn.
En butik trasa.
 

Köpa Rättslig Scooter


1.
Skaffa en kopia av din statens avdelning av motorfordon föreskrifter om tillåtna tvåhjuliga fordon på vägar och motorvägar i ditt tillstånd. Ladda ner eller skriva ut information från byråns webbplats om det finns någon. Leta efter de särskilda regler om lägsta motorstorlek en skoter måste ha för att vara rättsligt ridit på din lokala gator och vägar.
2.
Skaffa det telefonnummer eller hemsida din lokala statliga institution av motorfordon och hålla den nära till hands. Översyn tidningen annonser, tidningar motorcykel, eller Internet utstationering platser för skotrar till salu i ditt område som uppfyller minimikrav önskade motor specifikationer. Titta på kompletterande bilder och information annons för att avgöra om skotern har registreringen och en registreringsskylt.
3.
Ring säljaren och fråga om scooter är titeln och registrerade. Be säljaren att ange antalet registreringsskylt och fordonets identifieringsnummer på skotern kroppen om möjligt. Ring den lokala avdelningen av motorfordon kontoret med den information och be om en fri sökning i databasen. Undvik skotern om personalen berättar inga data visas eller värre, att bötesbeloppet är skyldig för sen registrering.
4.
Besök säljaren om skotern kontroller ut med motorfordon avdelningen. Kontrollera att registreringsskylten och identifiering av fordon nummer som tillhandahålls via telefon matcha upp med dem på själva skotern är till salu. Bekräfta att en registreringsskylt med aktuellt fordon taggar bifogas. Be att få se fordonets registreringsnummer och titel för kontroll. Undersök dokument från säljaren se till att de är aktuella och matcha fordonsnumren tillhandahållas.
5.
Skaffa den faktiska titeln dokumentet och aktuella artiklar registrering vid köp av skoter. Också få ett köpebrevet använda din statens standarddokument fordon försäljning om det finns någon. Ladda skoter på din släpvagn och ta med den hem. Då besöka din lokala avdelning för motorfordon och med dokumentationen slutföra överföring av äganderätt och registrering över till ditt namn och adress. Betala de fastställda avgifterna för den nya registreringen.
 

Tips och varningar


 

  • Kontrollera med din lokala avdelning av motorfordon kan bekräfta att skotern säljaren verkligen är den rättmätige ägaren av fordonet, och det kan också ge dig en uppfattning om registrering kostnader i förskott, innan du har förbundit sig att köpa skotern i fråga.
  • Se upp för scooter säljare som säger att en skoter är titeln men har inte registrerats nyligen. Detta betyder oftast att skotern har allt från $ 100 till $ 400 i slutet av påföljder i samband med obetalda anmälningsavgifter, som kommer att erläggas fram skotern faller av böckerna (vanligen efter sju år). En ny köpare kommer att vara fast med de avgifter som försöker omregistrera köpte skotern i hans namn.
2 6 1 4 1


Relaterade artiklar


Hur installerar jag en rubrik på en blazer K5?
Pontiac Grand Prix bilstereo avlägsnande
Gratis instruktioner att omprogrammera en avstängd fjärrstyrning fjärrkontroll
Hur tar jag bort stereon i en 1994 Oldsmobile?
hur du ställer klockan på en pionjär supertuner IIId bilradion
florida lagar om neons
2005 Honda Civic stereo installation
monteringsanvisningar en tunga kylare transmissionsolja
hur man återställer en 1995 fob Nissan Pathfinder
hur man får bättre radio täcka i bil