hitta Street Legal elektriska skotrar

hitta Street Legal elektriska skotrar

Street Legal skotrar är det ekonomiska valet för vägen. Vid jämförelse med större fordon, såsom bilar och lastbilar på drivmedel skotrar mycket effektiva. Vissa modeller kan få uppemot 100 miles per gallon. Detta kan hjälpa dig att spara på dyra bensin och spara energi. Om du har valt att göra övergången från traditionella fordon till skotrar, då måste du fokusera din sökning på skotrar som Street Legal i ditt område
1.
Ring din lokala DMV kontor. Alla stater och vissa större städer har olika regler för vad som gör en skoter Street Legal. Känna till bestämmelserna för ditt område innan du börjar din sökning. Fråga om säkerhetskrav och lägsta kapacitet hastighet. Federala föreskrifter kräver att skotern har blinkers, strålkastare och ett signalhorn.
2.
Undvik Street Legal skotrar med priser som verkar för bra för att vara sant. Räkna med att betala minst flera tusen dollar för din skoter. De som är ungefär $ 500 till $ 1000 kommer sannolikt att orsaka mer problem än de är värda.
3.
Kolla in alla återförsäljare innan du besöker dem att titta på deras skoter inventering. Välrenommerade återförsäljare kommer att vara registrerad motorfordon handlare. De som inte behöver inte följa några normer, och är mindre benägna att sälja pålitlig skotrar, service på skoter du köper och upprätthålla garantin.
4.
Titta på nätet att hitta dina alternativ innan du besöker återförsäljare. De flesta registrerade återförsäljare kommer att ha en webbplats som innehåller deras nuvarande lager. Du kan få en god uppfattning om återförsäljarens val för Street Legal skotrar och optioner pris.
5.
Utnyttja online resurser för att hitta Street Legal skotrar och välrenommerade återförsäljare om du har en hård tid på att hitta skotern du vill ha. Resurser såsom Motorcykel Motorscooter. com, Moto-Directory. com och Scooter Återförsäljare Online. com kan du söka efter skoter säljare i ditt område.


Relaterade artiklar


hur man installerar spole distanser på en Jeep Cherokee
hur man fäster en aux till en bilstereo
Hur gör jag koppla in en cd-spelare i en 1992 Volkswagen Passat?
hur du tar bort fabriken stereon på en Lexus LS 460
hur man programmerar fjärrkontrollen nyckeln till min ford lastbil
hur man gör en oändlighet G35 snabbare
vilka fordon behöver snökedjor
hur man tråd en förstärkare till en fabrik stereo?
camaro tips
2-vägs vs 3-vägs bilhögtalare