hur du monterar sadelväskor på motorcyklar

hur du monterar sadelväskor på motorcyklar

En av de mest användbara uppgraderingar någon någonsin väljer för en motorcykel är tillsats av sadelväskor. De vänder en rolig, fritids tvåhjuliga maskin till det roligaste livsmedelsbutiker-getter på två hjul. Det finns flera olika typer av sadelväskor, och det är inte så svårt som de flesta tror att antingen installera en

Du behöver:. .
Set med Allen skiftnycklar (den sexsidiga slag som är formad som ett L)
Set med regelbundna nycklar.
Phillips och platt skruvmejsel.
.
Din sadelväskor.


1.
Ta din plats. Vissa typer av cyklar behöver inte det här steget, men de flesta gör. Detta steg kommer vanligtvis innebära användning av Allen nycklar. Din instruktionsbok bör ha instruktioner som är specifika för din cykel.
2.
Ta en titt på din sadel väskor och ovansidan av bakskärmen, och avgöra var det bästa stället för att installera dem kommer att bli. En stor majoritet av eftermarknaden påsar är av "kasta-over" typ, så leta efter en plats där väskorna inte kommer att få i vägen för den bakre blinkers eller röra vid avgasröret.
3.
Justera förbinder remmarna i säckar så att väskorna sitter bara längre ifrån varandra än din fender är bred. Om du ställer dem alltför omfattande, kommer de att hänga ner för långt, men alltför snäv och påsarna kommer inte hänga hela vägen lägenheten.
4.
Häng påsarna över bakskärmen och säkra dem till en hård del, som sidobalkarna. Oroa dig inte om det finns inget sätt att säkra dem, är detta steg helt enkelt för säkerheten-flesta påsar helt enkelt ha läder skosnören att knyta påsar ner så att de inte lock.
5.
tillbaka sätet (s), se till att inte skada din sätesplattan, som nu kommer att sitta på toppen av anslutningen banden. Denna stol-över-banden setup kommer att hålla säckarna fast ordentligt så de inte trillar av.

Tips och varningar


 • Undersök korrekt lastning tekniker för din nya påsar-en obalanserad last kan orsaka en krasch. Se till att väskorna inte täcker avgasröret på något sätt, eftersom detta faktiskt kan starta en brand eller på minsta pålägg din rör.
 • Var försiktig när du arbetar med verktyg runt din färg. Se till att det inte finns någonting dinglade som kan fastna i din kedja eller under bakskärm.


 • Relaterade artiklar


  canadian Färgtoning lagar
  vad är en bil högtalare känslighet betyg?
  hur man byter en motorcykel avgassystem
  hur du installerar en tjur bar på en F250
  hur du ställer klockan på en Pioneer DEH-P3600 bilstereo
  dimljus Inkopplingsbeskrivning
  hur du ställer klockan på en Pioneer Premier FH-p800bt
  vad är en etapp 1 racing koppling?
  hur du gör din 1998 Mustang GT gå fortare
  hur man målar beklädnad på en lavin