hur man använder LED-belysning på motorcyklar

hur man använder LED-belysning på motorcyklar

Det finns tre grundläggande typer av LED-belysning för din motorcykel. Accent belysning som kan monteras var som helst, formade accent lampor som motsvarar bestämda märken och modeller av motorcyklar, och lysdioder som ersätter lager belysning
När det gäller samhällsomfattande lysdioder som kan monteras var som helst på din motorcykel, finns det många alternativ. Du kan välja skida, små grupper av Lysdioder finns med varierande antal lysdioder, ljus barer, remsor av lysdioder för montering i långa, smala områden, flexibla kedjor, liknande ljus barer men flexibel för montering på böjda ytor, och enda LED-lampor. Och LED-belysning finns i varje primär färg

Du behöver:.
Tie wraps
. Fyll equalizers för blinkers.
 

ersätter Ljus


1.
Byt dina aktier strålkastare, bakljus och blinkers med lysdioder. Eftersom LED-lampor är små, måste du köpa en "LED kluster," en grupp av lampor monterade på ett boende. Kontrollera med din leverantör för att se till att klustret du köper passar märke och modell på din motorcykel.
2.
Vid behov, installera en belastning equalizer på din tur signaler. Blinkers kan behöva en belastning equalizer att fungera korrekt med lysdioder. För att kontrollera om du behöver en, kontrollera om dina lampor blinkar snabbare än normalt när lamporna är installerade.
3.
Vill installera en belastning equalizer, montera sina två anslutningar till din blinkers kablar och ansluta jordkabeln. En kontakt knäpper på högersväng signal tråd, och den andra kontakten snäpper på vänster blinkers tråd. Dessutom måste jordledningen vara ansluten. Montera equalizern under din plats, nära batteriet och använda buntbanden att säkra den.
 

accentbelysning


1.
Placera lamporna under din motorcykel. Du kan använda lysdioderna, långa plastband med flera lysdioder, till linje botten av din motorcykel. Dessa har vanligtvis en mycket kladdig stöd så att du kan hålla dem på din kaross och sätt dem i. Placera ljusen så att de möter rakt ner, och marken under din motorcykel kommer att belysas.
2.

Placera lysdioder inuti karossen för extra lyster. För att göra din motorcykel ser ut som det glödande inifrån, placera lysdioder i din kaross. Du kan lägga dem under din helkåpa, i hålen på din sida karosseri, eller på undersidan av slutstycke. Ett av de mest användbara stilar av LED-produkter för detta är flexibla arrayer, som böjer uppfylla kurviga karosser.
3.
Utnyttja lysdioder med effekter. Om du planerar att sätta på LED-accent lyser när parkerad eller på en motorcykel visa, anser LED-produkter som har effekter som strobe eller blekna. Dessa funktioner är inte rekommenderas för användning vid ridning.
4.
Använd förformade LED produkter till bulten på din motorcykel. Du kan lägga till LED ramar registreringsskylt, hjul lampor som monteras direkt på dina hjul, slutrör ljus som snäpper på plats över din avgassystem och mycket mer. Se till att du köper den del som motsvarar ditt märke och modell av motorcykel, eller modell av din eftermarknaden del såsom hjul och avgassystemet.
5.
Lägg LED accenter till din strålkastare . Även om du har lager strålkastare, kan du lägga till lysdioder för bättre synlighet och stil. Angel Eyes, som ibland kallas demon ögon, linje strålkastare tarmar. När du köper dem, se till att du får den del som korrekt passar ditt märke och modell av motorcykel.
 

Tips och varningar


 

  • Kontrollera att lysdioderna du köper är universell eller formgjutet för att passa de specifika fabrikat och modell på din motorcykel. Annars kommer de inte passade. När det gäller accent lysdioder som är avsedda att skapa en glöd, placera lamporna så att lökarna inte är synliga.
  • Använd inte lysdioder med strobe, tona eller annan ljus-effekter när man rider. Använd dem bara när din motorcykel är stilla. Var försiktig när du arbetar med kablar som ansluter till ditt kabelnät och batteri.
4 5 6 7 8


Relaterade artiklar


hur man kan öka hästkrafter på en Buick LaCrosse super
hur man installerar en cd-spelare utan sele
hur du ansluter kablarna till blinkers på trailer
Hur berätta om en MTX subwoofer är fyra eller åtta ohm?
auto glödlampa typer
hur du gör din 1998 Mustang GT gå fortare
hur du ansluter en stereo förstärkare för din lastbil
hur du lägger upp mobilnummer till en Ford Flex
diy: bedliners
hur man kan kontrollera en bult mönster