hur man köpa begagnade skotrar på internet

hur man köpa begagnade skotrar på internet

Att köpa en skoter på nätet är ett utmärkt sätt att spara pengar, eftersom många gånger används skotrar kommer att vara mycket billigare än om du köpt dem via en återförsäljare till slutkundspriser. Vidare kommer din årliga fordonsskatten vara mycket lägre eftersom fordonet försäljningsvärdet är mindre. Som sagt, privat fest försäljningen kan vara riskabelt, särskilt de som förvaltas online via Internet. Det finns ett överflöd av tecken som inte har några problem att lindra dig av dina besparingar utan att ge något anständigt i gengäld. Se till att din affär är en bra, måste du följa några grundläggande förebyggande åtgärder.

Du behöver:
Dator w /Internet-anslutning
. Miniräknare.
telefonen.
Fordon att plocka upp skoter.
Bankkonto.
Online betalkonto.
 

Beredning


1.
Forskning din marknad. Förstå vilken typ av skoter du vill köpa och hur mycket det rimligen borde sälja i mycket gott skick, bra men inte perfekt, och används, slå upp dagligen pendlare villkor. Detta kommer att ge dig en uppfattning om hur mycket du ska betala när du hittar en scooter du gillar.
2.
Jämföra ett antal online Internet plattformar. De två stora webbsajter för att köpa skotrar är Craigslist och Ebay, men ett antal andra vägar finns också. Kom ihåg att bara för att skotern är online betyder inte att du måste lita på en affär som händer via e-post. Många skotrar kan hittas inom en 100 kilometers radie från de flestas platser. Om du är villig att köra ett par timmar och har en lastbil eller liknande transport, kan du sätta upp en affär och sedan kolla skotern i personen innan du köper.
3.
Undvik utomeuropeiska erbjudanden. Det finns väldigt få köpare som har kunnat arbeta fram en skoter köp från någon utomlands, antingen i Asien eller Europa, utan att ha gått igenom en återförsäljare. Även ett antal webbplatser finns att göra det, har mycket få fram ett mönster av leveranssäkerhet och kvalitet. Om du inte har en agent eller vän i ett annat land som kan agera som en mellanhand, det är inte värt de potentiella besparingarna.
 

Själva försäljningen


1.
Vid köp online, kontrollera först att kontrollera så mycket du kan om säljaren. Försök att hitta någon form av bakgrundsinformation, försäljningsrekord, gemenskap rykte, etc. Detta kommer att bidra oerhört i rensa ut problemet tecken från ansedda privatpersoner.
2.
Försök att undvika sätta hela din online köpeskillingen. Erbjud en deposition för att säkra fordonet och försök att se det personligen. Du kan förlora inlåning denna linje, men $ 50 eller $ 100 i förlust är mycket bättre än $ 1000 eller $ 2000. Kom ihåg att affären inte klar förrän du lämnar dina pengar över och ta emot skotern med lämpliga pappersarbete.
3.
Använd en depositionstjänst om du verkligen vill ta risken att hantera ett köp helt online. Mot en avgift kommer många escrow tjänst överföra dina pengar och hålla dem tills skotern beskrivs levereras och det visar sig att du är nöjd med affären. Då escrow agent kommer frigöra medel till säljaren att slutföra köpet. Denna metod ger extra skydd, som en vanhedrande säljare är osannolikt att vara villig att ta på detta sätt.
 

Tips och varningar


 

  • bästa skoter köp är de som göras personligen, men om du måste köpa online, sedan försöka göra det med en betaltjänst som ger dig någon form av garanti om saker och ting inte fungerar. Köp på Ebay. com via Paypal. com ge er några inköp skydd om du följer reglerna korrekt. Detta alternativ kan absorbera en del av risken för att hantera en okänd säljare. Ebay säljare är också rankad av sina tidigare kunder.
  • aldrig köpa en skoter på nätet som du inte kan verifiera via DMV pappersarbete. Säljare bör vara beredda att ge dig numret registreringsskylten och fordonets chassinummer så du kan kolla posten med lämpliga DMV kontoret. Om säljaren vägrar eller säger att det inte är tillgänglig, så är det något juridiskt fel med skoter som säljs. På ett minimum har du en lång jobbigt att försöka fastställa korrekt äganderätten med bara ett köpebrev.
3 5 6 7 0


Relaterade artiklar


hur man installerar en CD-spelare i en 2002 tundran
hur man målar camaro bromsok
hur man programmerar en Dodge nyckelbricka
hur du ansluter den alpina stereo CDE-7872
hur man får bättre radio täcka i bil
hur du installerar en radio i en 2003 Dodge Ram
hur du ansluter Sirius i en bilradio
hur man skapar en BMW iPod-spellistor
Hur installerar jag en radio i en Dodge RAM?
hur man kan förlänga batterikablarna