hur man köper begagnade motorcyklar för reparation

hur man köper begagnade motorcyklar för reparation

Oavsett om du planerar att reparera en motorcykel för dig själv eller reparera motorcyklar är en hobby, kan du hitta bra erbjudanden genom att forska tillgängliga cyklar till salu. Dessutom köper havererade cyklar och fastställande upp dem för återförsäljning erbjuder en lukrativ inkomst potential (Ref 1. ) Dock köpa en begagnad motorcykel kommer med några dolda problem. Därför kontroll historia motorcykeln online på en webbplats såsom CycleChex eller motorcykel Histories garanterar att du är medveten om eventuella defekter från olyckor cykeln kan ha (Ref 2 och 3. )

Du behöver:
Köpebrev
. Titel.
 


1.
Köpa lokala dagstidningar och hitta motorcyklar till salu i den sekretessbelagda delen. Leta efter motorcyklar i behov av reparation.
2.
Visa webbsajter som erbjuder begagnade motorcyklar till salu. Till exempel webbplatser som Cycle Trader, Wrecked Bike och Bent Cyklar kan du utföra en online-sökning efter ett haveri eller icke-arbetande motorcyklar.
3.
Besök online-auktioner, som Ebay. com eller enskilda ägares listningar på Craigslist. Org. Sök efter cyklar som är förstörda eller inte och i behov av reparation.
4.
Kontakta ägaren av motorcykeln via telefon eller e-post. Begär information om motorcykel, såsom omfattningen av skadan, kondition av motorn och körsträcka.
5.
Bedöma skador eller mekaniska problem samtidigt som du tittar över motorcykeln innan beslut .
6.
Köpa begagnad motorcykel med kontanter eller bekräftad check. Då finansbolagen inte erbjuder finansiering för förlista motorcyklar, endast köpa dem om du har råd att köpa den direkt.
7.
Skaffa en titel för motorcykel. Se till att du också får en köpebrevet uppge namnet på säljaren (s) och köparen (s), datum för försäljningen, beloppet på försäljningen och specifik information om motorcykel, såsom märke, modell och chassinumret.
 

tips och varningar


 

  • Inspektera titel innan de köper motorcykel. Se till att det är legitimt.
  • Se säljarens namn är noterat på titeln som ägare.
9 2 3 4 6


Relaterade artiklar


hur du ställer in klockradion i 1995 chevy Korsika
Hur installerar jag en stereo i en 1990 honda?
diy: bedliners
hur man installerar bakruta lameller på en 2007 Shelby Mustang
subwoofer amp krav
hur man installerar en cd-spelare för att ersätta den ursprungliga kassettspelare
Hur gör jag körsträcka öka bränsle på en ford 460 motor?
hur man programmerar HomeLink i en jeep frihet
hur man bygger en baslåda till specifikationer
hur röken strålkastarna & bakljus