hur man köper förliste motorcyklar från försäkringsbolag

hur man köper förliste motorcyklar från försäkringsbolag

När försäkringsbolag försäkrar motorcyklar totala förluster hamnar de så småningom ut till försäljning, vanligtvis på en bärgning gård. Motorcyklar är deklarerade totala förluster när de upprätthålla tillräckligt stor skada att reparationskostnaden överstiger marknadsvärdet. Alla motorcyklar säljs till bärgning auktion kommer att göra en bärgning titel som en dokumentation av den tidigare totala förlusten anspråk, och måste repareras och besiktigas både före drivs igen, enligt statens lagar. Om du letar efter en billig motorcykel, om reparation eller delar skörd, kan du ofta hitta en på en bärgning auktion.

Du behöver:
bärgning gård
. Dator med internet.
Pengar.


1.
Hitta en bärgning gård nära dig. Försäljare finns normalt i telefonboken eller genom att använda en sökning på Internet.
2.
Kontakta bärgning gård för att se det handtag försäkring fordon och bär motorcyklar i dess inventarieförteckning.

3.
Registrera dig som köpare med bärgning gård. Varje gård har sin egen registreringsprocessen. Vanligtvis måste du ange ditt namn och kontaktinformation. Vissa kommer att debitera en registreringsavgift.
4.
Bläddra varvets online inventering och kontakta säljaren eller mäklaren direkt att förhandla om ett köp. Om varvets erbjuder live auktioner bara, gå till på gården vid rätt dag och tid att delta i auktionen. Varvet eller mäklare som företräder motorcykel bör ge information om bilens skador.
5.
Settle förhandlingarna eller har det högsta budet vid auktionen.
6.

tillhandahålla betalningstjänster till bärgning gård eller mäklare i enlighet med bärgning varvets lönepolitiken.

tips och varningar


 • försäkringsbolag som erbjuder ett stort antal fordon för att rädda varven årligen. Om du inte ser en motorcykel du vill ha i din trädgård nuvarande lager, vänta en liten stund. Nyligen var fordon anländer varje dag och säljs varje vecka.
 • Din cykel kommer att säljas "som den är. " Om det är ett försäkrings-ägda motorcykel, kommer det att bli skadad i någon mån eller kan ha blivit stulna och återvinnas. Du kommer att få några garantier om säkerhet eller prestanda och det är ditt ansvar att garantera säkerheten för de delar eller reparationer.


 • Relaterade artiklar


  Hur lägger jag till en eftermarknad huvudenhet till en pilot fabriken Honda res?
  Hur installerar jag en EGT mätare på en 2003 Dodge?
  universal avgassystem tips
  platta rostfria avgassystemet tips
  hur man kan skära en rostfri avgassystem
  Hur gör jag marbleize måla auto organ?
  hur man tråd en eftermarknad stereo i en 1997 Dodge Intrepid
  hur du tar bort en overhead dvd
  Hur tar jag bort en Stickat CD från en Kia Sportage?
  hur man stänger av alarmet på en 1997 Jeep Grand Cherokee