hur man undviker olyckor med motorcyklar

hur man undviker olyckor med motorcyklar

Motorcykelförare bör behandlas respektfullt på vägarna. Alltför ofta betalar förare av bilar och lastbilar inte uppmärksamma motorcyklister och detta kan orsaka allvarliga olyckor fordonstrafik. Har du själv mycket obehagligt att köra nära eller runt motorcyklar? Tja, är du inte ensam. Här är några steg för steg instruktioner att följa för att undvika olyckor med motorcyklar
1.
Var uppmärksam på all trafik framför och bakom dig inklusive motorcyklar. Förutse där motorcykeln föraren kan gå. Följ alla körsäkerhet regler för att undvika motorcykelolyckor.
2.
När du ser en motorcykel i backspegeln, vara beredd att låta föraren passera. Se vad motorcykeln gör så att du kan reagera om det behövs. Håll ett öga på motorcykeldäck eftersom de kan ge dig en fingervisning om vad föraren är på väg att göra.
3.
Vid körning i regn, ge motorcyklar en hel del körning utrymme för att undvika krascher. Sätt dig i tankesättet på en motorcykel förare. Han är inte bara att försöka rida sin cykel, men han har att göra med andra bilar och möjligen vädret. Alltid ge en motorcykel förare förmån för tvivel.
4.
Drive långsammare när man kör nära motorcyklar.
5.
Watch för signaler från motorcyklister och mopedister i alla lägen. Uppmärksamma motorcyklar kommer att förhindra olyckor.


Relaterade artiklar


fördelar och nackdelar med hydrauliska lyftare rulle för pontiacs
hur man målar Teardrops på din bil
hur du tar bort radion från en 2002 Grand Prix
hur man syr en övergång baklucka
Hur installerar jag stänkskydd på en BMW 3-serie?
hur man programmerar en Keyless fjärrkontroll för en 2000 mustang
hur man målar trumbromsar
hur kan man få torsionsstavar för en GMC
hur du tar bort nackstödet på en 1996 mustang
hur man installerar en förstärkare i en 2003 chevy Silverado