hur man vidta åtgärder under körning för att börja se (och höra) motorcyklar

hur man vidta åtgärder under körning för att börja se (och höra) motorcyklar

Antalet motorcyklister på vägen fortsätter att öka. Med fler cyklar på vägen än någonsin, är det mycket viktigt att vara medveten om motorcyklister när du är i en bil som förare eller passagerare. Det finns några mycket enkla saker du kan göra för att börja se en motorcykel sätt innan det är för sent. Som ryttare själv, har jag märkt en trend i bil förare som antingen har orsakat eller kommer nära att orsaka olyckor. Använd några eller alla av dessa steg som hjälper dig att börja se motorcyklar

Du behöver:.
Stor duk uppfällbart hund transportören.
Kattlådan och strö.
Kull scooper.
Små skålar för vatten och mat.
Kattmat.
Handdukar.
Spray renare.
Pappershanddukar.
Tidning.
Stor plastpåse.
Små plastpåsar.


1.
Var medveten. Inte zon ut när du kör. Det är lätt att göra, jag vet, men om du ens dagdrömmer bakom ratten kan du missa åsynen eller ljudet av en motorcykel. Självklart är detta går för att se bilar, fotgängare, och cyklister, också.
2.
Justera din sidospeglar för att täcka de blinda fläckar. Många människor har sin sida backspeglar justera fel. Justera sidan backspeglar för att visa lägre snarare än högre. Detta gäller särskilt med en SUV eftersom de sitter högre. Små bilar (och vi ser fler av dem på vägen, också) och motorcyklar sitter lägre på marken. Också, justera dem ytterligare så att du ser mer av vad som finns i körfältet bredvid dig i din blinda fläck, vände inte den sida på din egen bil med speglar i för långt.
3.

Lyssna på din omgivning. När du kör på musik, nyheter eller andra ljud tar en sekund att stänga av larmet och lyssna på vad som händer. Loud Pipes sparar liv, min har hjälpt mig många gånger. Detta är bara sant, men om förarna tar sig tid att lyssna.
4.
Sluta prata eller skicka sms på telefoner. Jag har haft många tillfällen där förarna nästan sprang med mig av vägen på grund av att prata eller skicka sms på mobilen. Detta går verkligen en självklarhet men jag var tvungen att lägga upp den här.
5.
Använd kompis systemet. Om du är, eller har, en passagerare i bilen, gör att passageraren ett extra par ögon och öron. Om du har barn i bilen, jag spelar Spy med motorcyklar. Barnen kommer att fungera som en separat uppsättning ögon medan de spelar spelet.
6.
Titta till höger och vänster i korsningar på en kontinuerlig basis. Piloter använda en scanning teknik när de flyger. De ständigt sveper över himlen och deras instrument proaktivt. Använd samma teknik när man kör. Scan vägarna, speglar, instrument . . . vägar, speglar, instrument. Gör detta och du kommer att öka dina chanser att se motorcyklar medan på vägen.


Relaterade artiklar


hur man programmerar en Keyless post för en 1997 Toyota Avalon
Hur installerar jag en Sony CDX-1000rf cd-spelare?
hur man programmerar en 2005 Nissan Pathfinder nyckelbricka
hur du monterar sadelväskor på motorcyklar
Hur man monterar en dragkrok
hur du monterar bilder i taket på din bil
hur du ansluter min XM Radio i min bil
Pontiac Grand Prix bilstereo avlägsnande
define förskjutna hjul
Varför behöver jag däck täcker?