hur park och lagra din gas skotrar för vintern

hur park och lagra din gas skotrar för vintern

Många gas scooter ägare tycker att det bästa de kan göra för sin scooter är att starta upp det med några dagars mellanrum under vintern. Detta är faktiskt en dålig idé snarare än en bra en. Varför

Du behöver:. .
Scooter


1
Från våra skotrar på vintern orsakar mer problem än det löser om det inte är tillåtet att värma upp tillräckligt för att torka ut all fukt i hela systemet. Att vatten (aka kondens) är inte bra för insidan av våra motorer och avgassystem. Vill du ha en visuell påminnelse? Lägg märke till avgasrören på våra bilar medan de värmer upp på vintern och du får en uppfattning om allt som fukt på insidan av gas motorsystem. Det är bättre att inte köra skoter på vintern utan helt enkelt vänta till våren. Detta kommer att hjälpa dig att sluta från att behöva ersätta ton delar gas scooter varje vår.
2.
En andra vinterförvaring knep är att helt enkelt sätta ett batteri anbud på den och lämna den ensam tills /om vi inte kan ta ut den för en flera mil enhet. När vi tar ut det på våren, planera en 50-10 mil enhet som kommer att torka ut all fukt som kan ha samlats under vintern. Batterierna är den # 1 gas scooter del som många av oss måste byta 1-2 gånger per år. Detta steg kommer att rädda oss från denna utgift.
3.
Det tredje steget är att ta skotern i-dörrar om möjligt. Dessa kinesiska /koreanska /Taiwan skotrar gillar inte kalla USA vintrar. Om du inte har förmågan att lagra det inomhus, köpa en skoter täcka för det och binda locket nere. Denna enkla steg kommer att spara 5-20 grader från det iskalla kyla, särskilt på våra elektriska komponenter, som CIU och stator. Ersätter dessa delar gas scooter kan vara dyrt, så täcker våra skotrar eller ta dem inomhus kommer att hålla våra kostnader till ett minimum.

tips och varningar


 • Dessa enkla steg hjälper oss med skotrar som startar nästa vår, snarare än att vakna upp till flera skoter problem.


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en låda för en bilstereo
  Hur tar jag bort ett fabrik radio i en 2002 Subaru WRX?
  Varför behöver jag däck täcker?
  hur man programmerar en fjärråtkomst fob
  hur ändrar displayen från Celsius till Fahrenheit på en 2001 Jetta
  hur man programmerar HomeLink i en jeep frihet
  hur du tar bort en 2006 Acura TL radio
  hur man ställer klockan i en Pioneer DEH 2500
  hur man programmerar en nyckelbricka i en 1998 ford escort zx2
  PT Cruiser: stereo borttagning