hur man jämföra shop för däck

hur man jämföra shop för däck

Varje gång du kör din bil, bära dig på däck. När ett däck slits för mycket, eller om du får ett betydande hål i ett däck, måste du ersätta det. Bildäck kan dock vara dyrt och variera allt från $ 100 för alla fyra däcken till mer än $ 700 för alla för däck. För att få det bästa erbjudandet på däck, måste du jämföra shop genom att kontakta flera däck återförsäljare och jämföra priser mellan däcket märken och modeller
1.
Identifiera din däckstorlek. Den däckdimension är placerade på sidan av dina däck och är en kombination av bokstäver och siffror i följande form: ". P175/65R13" "P" anger att det är en personbil däck, är det första numret bredden på däcket, den andra siffran däckets proportioner, "R" betyder att det är ett radialdäck, och den sista siffran är diametern av däcket. Skriv hela numret sekvensen ner.
2.
Kontakta lokala bildelar butiker och däck butiker ersättning. Frågar butikerna om de har din storlek däck i lager, och priserna på varje däck. Skriv ner märken och modeller av däck, liksom priserna. Vidare frågar om det finns några speciella erbjudanden som finns tillgängliga, såsom "köp tre däck, få en gratis. " Butikskedjor, som Pep Boys, Walmart, Bridgestone och Firestone bära och installera bildäck. Också kontakta mindre lokala bil butiker och mekanik i ditt område.
3.
Välj en däcktyp. Det finns många olika typer av däck på marknaden och du måste välja ett däck som bäst passar dina behov. Det är högpresterande all-season däck, regelbundna all-season däck, touring all-season däck, dubbade vinterdäck och stud-mindre vinterdäck. Tänk på din klimat och miljö, och sedan välja en däcktyp. Beakta även tillverkaren av däcket. Vissa är av högre kvalitet än andra, men det betyder inte att det kommer att räcka längre. Fråga alltid hur länge, i genomsnitt kommer den särskilda däcket sista.
4.
Jämför däcken efter pris och stil. När du har bestämt däcket typ och fabrikat, jämföra priser och välja de däck som ger dig den kvalitet du vill ha till ett pris du har råd.

Tips och varningar


 • Om du vill kan du också söka efter däck på Internet, med hjälp av webbplatser såsom Tire Rack. Om du köper däck via Internet, kontakta olika däck affärer för att se om de kommer att installera däck som du köpt från en online-återförsäljare, och jämföra deras priser.


 • Relaterade artiklar


  hur man passar bilen amp
  hur man spelar Pandora via en bilstereo
  hur måla aluminiumhjul
  hur man byter en in-dash stereo i en 1997 saturn SW2
  Hur installerar jag en radio i ett 2000 chevy Prizm?
  installationsanvisningarna för en mustang sekventiell bakljus kit
  hur man återställer en 1995 fob Nissan Pathfinder
  hur du lägger till fler hästkrafter i en gasmotor
  hur man tråd en broms controller på en 2005 chevy Silverado
  hur man programmerar en Dodge Durango med en Wayne Dalton dörr