hur du ansluter den alpina stereo CDE-7872

hur du ansluter den alpina stereo CDE-7872

Anslutning av Alpine CDE-7872 stereo till bilen kommer att innebära åtgärder som är specifika för ditt fordon. Det finns standardförfaranden som kommer att behövas för att ansluta den alpina däck till alla fordon och sysselsätter dessa förfaranden kommer att leda till en smidig och enkel installation. Du kan få CDE-7. 872 installeras av en professionell eller göra det själv för en bråkdel av priset. Köpa den nödvändiga adaptrar och nya stereo kan installeras på under en timme
1.
Koppla jordkabel från fordonets batteriet. Lyft huven och lossa kabeln från batteriets minuspol med en skiftnyckel. Lyft jordkabel från batteriet bly och ställa den bredvid batteriet tills den alpina stereo är installerad.
2.
Ta fabriken stereo från bilens instrumentbräda stereo docka. Konsultera fordonets handbok för anvisningar. Koppla ledningarna kontakterna från uttagen på baksidan av beståndet stereo och dra ut FM-antennen kabeln.
3.
Anslut stereo kablage kontakterna i spetsen kontakterna en eftermarknad kabelnätet adaptern.
4.
Ta bort den löstagbara ansikte från den alpina enheten genom att trycka på spärrknappen i nedre vänstra hörnet av stereo ansikte. Ta tag i vänster sida av ansiktet som det visas fritt från stereon och dra bort den från stereon.
5.
Skjut ingår installation hylsan till den vakanta stereo montering docka i bilens instrumentbräda. Bänd metallflikarna nära fronten på ärmen utåt med en platt skruvmejsel för att fästa den inne i dockan.
6.
Mata stereo ledningar och kablar och kabelnät adapter, tillsammans med antennkabeln , genom att på framsidan av fodralet.
7.
Anslut ledningsnätet kontaktdon adaptern leda till uttagen på vänster sida av den alpina bakre vägg.
8 .
Anslut antennkabeln till FM-antennen som sitter på det nedre högra hörnet av CDE-7872: s baksida. Anslut antennkabeln till en antenn adapter för GM fordon innan du sätter in den i Alpines antennuttaget.
9.
Skjut stereo i hylsan tills du hör "klick" från låsningen stift på båda sidor av enheten. Om inget eller endast ett klick hörs, Använd en liten Phillips skruvmejsel för att skjuta låstapparna på båda sidor om stereo installationen hylsan nedåt samtidigt som du trycker på stereon i instrumentpanelen.
10.
Byt tankstreck paneler som togs bort som en del av att ta bort din bils fabrik stereo.
11.
Placera högra kanten av Alpines ansiktet mot höger sida av stereo. Skjut den vänstra sidan av ansiktet mot enheten tills det låses på plats.
12.
Placera grundstötningen kabelklämman tillbaka runt den negativa batteripolen post. Dra kabelns klämma till terminalen med nyckeln. Stäng bilens huva.


Relaterade artiklar


hur man sätter Färgtoning på en Dodge Intrepid es
hur du ställer klockan på en pionjär supertuner IIId bilradion
specifikationer av en Ford låda motor
hur du ställer in ett ljudsystem i bilen
Sony bilstereo installationsinstruktioner
hur du redigerar en Honda Civic coupe
hur man målar ljus bil stötfångare
olika auto färgbrytning nyanser
hur man får bättre radio täcka i bil
om BMW motorcyklar