Hur gör jag koppla in en cd-spelare i en 1992 Volkswagen Passat?

Hur gör jag koppla in en cd-spelare i en 1992 Volkswagen Passat?

I 1992 års Volkswagen Passat kom med en vanlig AM /FM stereo med kassettdäck. Den valfria CD-spelaren var en enda skiva i-dash modell specialanpassat för lager högtalare arrangemanget. Passat ägare som vill uppgradera till en mer kompetent och kraftfull CD-spelare kan göra detta relativt enkelt. Köp ett kabelnät adapter för att koppla upp den nya CD-spelaren och har det installerat på mindre än en timme

Du behöver:.
10-mm nyckel
. Kåpa borttagningsverktyget.
8-mm-uttag och köra.
Eftermarknaden stereo monteringssats.
Kabelstam adapter.
Tunt tyg (tillval).


1.
Lossa bulten som håller den negativa kabeln till den negativa batterikabeln. De negativa ansluter batteriet terminalen på ramen av Passat. Använd en 10-mm nyckel för att vrida på bulten två hela varv, så att du kan ta bort kabeln från terminalen.
2.
Placera en klippa verktygsstativ bortförandet eller skruvmejsel i globlinjen som skiljer instrumentbrädan runt stereon och de viktigaste instrumentbrädan på instrumentbrädan. Bänd mindre panel fri från instrumentbrädan. Låt kassetten hänga framför instrumentbrädan. Inte koppla ur krockkudden ledningar för att undvika en resa till generalagenten för återanslutning.
3.
Bort de två bult skruvarna på vardera sidan av fabriken stereo med en 8-mm hylsa och kör . Spara skruvarna för att användas under installationen av den nya enheten.
4.
Flytta materialet däck från Volkswagens stereo montera. Koppla de två stereo kablar kontakter från uttagen på baksidan av stereon. Koppla ur antennkabeln från däck och ställa in stereo åt sidan.
5.
Sätt i Volkswagen stereo monteringssats (fronten adapter) i dockan. Skruva i bulten skruvar för att fästa adaptern på plats i stereo montering dockan.
6.
Anslut stereo ledningar i leder av kabelnätet adaptern. Sätt in adapterns leder i rätt uttag av den nya CD-spelaren. Anslut ledningen antennkabeln till antennuttaget på baksidan av CD-spelaren.
7.
Skjut in den nya däck i öppningen som fronten adaptern. Tryck cd-spelaren i monteringssatsen tills det låses på plats.
8.
Tillbaka mindre instrumentbrädan över stereo montering. Tryck runt panelen för att knäppa tillbaka den mot instrumentbrädan.
9.
Byt ut negativa batterikabeln över den negativa batteripolen. Dra åt bulten för att fästa kabeln klämma med 10-mm nyckel.

Tips och varningar


 • En enda DIN stereo är en enhet som mäter 2-by- 7-inches. Enkel DIN enheter passar i Passat s stereo hamnen utan behov av någon omfattande modifikationer av instrumentbrädan. Lägg en tunn trasa runt bladet på kåpa redskap för att förhindra att repa finishen på instrumentbrädan.


 • Relaterade artiklar


  Hur du tar ut en CD däck på en Mazda 3
  hur man byter en radio i ett 1995 ford Aerostar
  hur man återställer en 2002 fly avlägsen förrätt
  delar av en hake
  hur man gör en subwoofer i trä box för en bil
  Acura RSX marken effekter
  hur man koniska en lång frisyr
  hur du justerar tiden på en Pioneer DEH-3900mp cd-spelare
  hur man uppgraderar högtalarna i en Honda Odyssey
  hur man programmerar en GM fjärrstyrning på en Oldsmobile