hur man målar phantom spöke eld på din bil

hur man målar phantom spöke eld på din bil

Det finns två sätt att lågor målning spöke. De mest populära är att välja en färg som ligger nära bilens lack, lägger ut en enhetlig färg ränder och dimma färgen i lågan området. Detta ger en mycket distinkt mönster som kan eller inte kan få det utseende du vill ha, särskilt efter pin-stripes tillämpas. En mer "spöklik" metod är att använda mallar och fritt sprayfärg direkt på baslack där färgerna kan bli blandat. I konstvärlden, är den första metoden kallas den linjära metoden medan den andra är måleriska metoden.

Du behöver:
Maskering papperet
. Tape.
Sandpapper i olika gryn.
Pounce-bag med krita.
Paint.
Måla pistol.
Flame mallar.


1.
Bestäm vilken metod du ska ta i måla ditt ghost flames, antingen raka eller måleriska. Om linjära, mask av din låga design, skapa symmetriska mönster på båda sidor som spegelbilder av varandra. Antingen använder mallar eller kasta-bag metoden. För kasta sig metoden, fästa lågor på ett stort pappersark, perforera rita linjer sedan träffa kasta-bag på ytan, få krita i de små hål. Var noga med att vända på papperet som används på motsatt sida av fordonet för att skapa en spegelbild. Om du går med måleriska tillvägagångssätt respray hela området som ska flammade i en grundfärg. Ingen eld maskering behövs. Använd flamma mallar för att skapa låga kanter som mattas sträcker sig in i basfärgen.
2.
Välj färger som är en liknande nyans och begränsa färgpaletten till högst tre värden (något ljusare eller mörkare) för att måla en linjär stil spöke låga. Den pin-stripe måste också vara likartade. Välj ett bredare spektrum av färger för måleriska stil men begränsa färger till en tunnas ner tvätt effekt för att hålla dem eterisk och spöklik. Ljusare alltför mörka toner med en finish tvätta av transparent vitt och pärla. Använd lågan mallar för att göra lågorna överlappar varandra, vrid och språng. De behöver inte spegla från vänster till höger, men de måste vara balanserad.
3.
Spray den slutliga finishen på din låga jobb med klarlack. Låt det härda innan polering. Pin-stripe den linjära tekniken för jobbet att leta rätt. Inte pin-rand med målerisk stil.

Tips och varningar


 • inte vaxa den färdiga produkten i 30 dagar, med utrymme för färsk färg till off- gas.
 • Du kan göra en kasta påse med krita-line pulver insvept i en bomullstrasa.


 • Relaterade artiklar


  Inaktivera den spärrlösa posten på en utforskare
  Hur gör jag tråden löper högtalare genom en gummiluckan boot?
  hur man installerar högtalare i en 1996 honda
  fördelarna med aluminiumfälgar i en bil
  nivåer av Färgtoning
  Hur skapar jag en lastbil ljudsystem?
  hur man installerar en CD-spelare i en 1996 Integra
  installera en Sony CD-växlare
  Hur man testar för högtalarsladden polaritet i bilens audio
  Hur du tar ut en bilradio i en 2004 Chrysler 300