Hur installerar jag en F-150 billet grill?

Hur installerar jag en F-150 billet grill?

F-150 är en fullstor, 1/2-ton pickup från Ford Motor Company. Ursprungligen dubbad F-1, F-truckar har funnits på marknaden sedan 1948, och från 2010 är F-150 fortfarande tillverkas. Många eftermarknaden delar är tillgängliga för F-150. Några av dessa delar är tillverkade av billet aluminium, en legering som är starkare än vanlig aluminium. Prefab galler är fräst ur block av billet aluminium och är avsedda att ersätta vanliga F-150: s fabriksinstallerad grillen, som är gjord av plast.

Du behöver:
Maskeringstejp
. Hylsnyckelsats.
Spärrnyckel.
Platt skruvmejsel.


1.
Ansök maskeringstejp för att det kromdetaljer kring grillen eftersom detta kommer att återanvändas. Öppna huven. Ta ut gallret montering fästskruvar på undersidan av huven med en 10 mm hylsa och spärrskaft vridas moturs. Ta bort gallret församling från motorhuven och placera den på en arbetsbänk.
2.
Ta fabriken monteringsfästena från baksidan av gallret med 10 mm hylsa och spärrskaft. Installera tyngre fästena som följde med billet gallret på grillen med den ursprungliga monteringsdetaljer.
3.
Dra av fabriken tejpen som täcker gallret sätter klämmorna på insidan av gallret montering. Bänd upp på flikarna med en platt skruvmejsel och ta bort fabriken plast i grillen från grillen surround.
4.
Placera den nya billet grillen till baksidan av fabriken grillen surround. Placera plastbrickorna som följde med billet gallret på monteringsbultarna på baksidan av fabriken grillen surround. Placera billet fäste konsoler över pinnbultarna, se till att böja i fästet är vänd uppåt. Dra åt skruvarna på fästena i billet in i sockeln och kransen.
5.
Håll gallret församling på undersidan av huven och sätt tillbaka den med monteringsdetaljer som kom med gallret. Dra åt bultarna finger-tight bara. Lägre huven och kontrollera anpassningen av grillen i förhållande till strålkastarna och stötfångaren. Skjut gallret något som behövs, för att erhålla korrekt justerad. Öppna huven och dra gallret fästskruvar med uttaget och spärrfunktion.
6.
Ta fabriken logotypen från mitten av fabriken i grillen genom att skruva loss fästskruvar med uttaget och Ratchet från baksidan. Fäst logotypen till centrum för den nya billet in och dra åt skruvarna. Ta bort maskeringstejpen från grillen surround och stäng huven.

Tips och varningar


 • Försök inte att använda fabriken fäste konsoler när du installerar en billet grill Infoga. Billet aluminium är mycket tyngre än den ursprungliga plast grillen, och fabriken konsoler kan inte stödja den extra vikten. Använd monteringsfästena som följde med billet insatsen.


 • Relaterade artiklar


  hur man ansluter en eftermarknad förstärkare till en Chrysler oändlighet stereo
  hur man tråd en Dodge Dakota för en släpvagn
  instruktioner för hur du tar bort en ford stereo utflykt bil
  2004 Honda Civic: radioinstallation & instruktioner
  Hur tar jag bort radion från en 1997 F-150?
  olika typer av snökedjor
  hur man programmerar knapparna Chrysler transponder
  Hur installerar jag en stereo i en 1990 honda?
  hur man målar fälgar platta svart
  hur man klä dörrpaneler