Hur installerar jag en stereo i en 1990 honda?

Hur installerar jag en stereo i en 1990 honda?

I 1990 års Honda Accord var utrustad med en fabriksinstallerad AM /FM stereo med inbyggd kassettdäcket. Accord ägare som vill uppgradera till en enhet med mer modern teknik kan göra det själva. Inköp rätt adaptrar för anslutning av nya stereo och passa in den Accords montering docka. Ta bort enheten lager stereo och koppla ur Hondas stereo kablage och antenn kabel för att göra plats för det nya däcket

Du behöver:.
10 mm nyckel
Phillips skruvmejsel.
8 mm uttag och köra.
Kabelstam adapter.
Frontplatta adaptern.


1.
Lyft Accords huva och ta bort jordningen kabeln från batteriets minuspol. Lossa kabelns klämman med en 10 mm skiftnyckel. Lyft kabeln från batteriet inlägget och lägg den åt sidan.
2.
Bort de två skruvarna på båda sidorna av mittkonsolen med en Phillips skruvmejsel. Ta tag i bakåtvänd mest sida av mittkonsolen och lyft bort den från växelväljaren spaken. Ta bort panelen och ställ den åt sidan.
3.
Dra ut askkoppen från sin plats på instrumentpanelen. Ta bort de två skruvarna bulten på toppen av askkoppen instrumentbrädan öppning med en 8 mm hylsa och köra. Ta tag i kåpa runt stereon och klimatet kontroller på sidorna och dra ut den på instrumentbrädan.
4.
Koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av Accord aktie däck .
5.
Placera frontpanelen adaptern inuti ledig stereo dockan. Mata stereo ledningar genom adapter i den främre av instrumentbrädan. Anslut stereo ledningar till kabelnätet adaptern.
6.
Anslut adaptern kabelnätet leder till motsvarande uttag på baksidan av den nya stereoanläggning. Anslut antennkabeln i uttaget som utsetts för FM-antenningång (antingen genom etiketten eller symbol).
7.
Skjut in den nya enheten i stereo Dock tills den låses på plats på båda sidor . Placera kåpa över stereon och trycker mot bifoga den till instrumentpanelen. Skruva i de två bulten skruvarna på toppen av askkoppen facket med uttaget och köra. Byt askkoppen i sitt spår.
8.
Placera i mittkonsolen på plats runt växelväljaren spaken och ersätta de två skruvarna på sidan med Phillips skruvmejsel.

9.
tillbaka grundstötningen kabelklämman runt Accord negativa batteripolen post. Dra åt bulten på kabelns klämma med 10 mm nyckel. Stäng Hondas huva.


Relaterade artiklar


bil horn ljudeffekter
hur man band krom av fälgar
hur man köper begagnade motorcyklar för reparation
hur man koniska en lång frisyr
hur man tillämpar en vinyl design på Grand Am GT
komponenter för en surroundljudlösning i en bil
monteringsanvisningar en tunga kylare transmissionsolja
vad är RMS-effekt i högtalarna?
hur du lägger till aux till en cd-spelare
hur man målar gjuten aluminium hjul svart