hur man installerar airaid

hur man installerar airaid

För att förbättra det sätt ditt fordon fungerar, kan du installera Airaid i din lastbil. Den Airaid kall luftintag paket som du placerar i din bil gör att en större mängd kall luft i din motor än en standard tillåter luft box. Detta tillåter motorn på din bil för att skapa en större mängd hästkrafter. Du kan installera Airaid system på ditt egna eftersom det kommer med alla nödvändiga komponenter för att utföra installationen

Du behöver:.
Airaid kit


1
. .
Ta bort locket. Ta tag i framsidan av locket, och det glider direkt av. Ta bort ventilatorhuset från systemet. Tryck strålsamlare slangen nedåt så att den glider ut och ta ut insugningsröret. Placera din skruvmejsel på insugningsröret att göra klämmorna runt den mindre snäv. Ta sedan ut slangen lager intaget från sin plats på Luftmassemätare sensorn.
2.
Ta ut massa enheten luftflödesgivaren. Vrid den här enheten att ta ut den ur sitt läge. Håll rutan luften fabriken i handen och skjut upp och ner tills den kommer ut. Ta ut plåten som monterar luften genom att lossa skruvarna runt enheten.
3.
Installera Airaid luftintaget paket. Plats både kall-luft paneler tillsammans med fem skruvar som mäter 3 /16 tum. Placera sedan filterhuvudet på plats.
4.
Sätt kall-luft-dammen i den tidigare platsen för din luft box. Se till att du inte dra den kalla luften dammen för mycket. Placera luftgivare massflöde på filtret adaptern. Sätt i puckel slangen på luftmassan flödessensorn enhet. Sätt insugningsröret och slangar i deras platser på puckel slangen och kroppen av på gasen. Anslut ventilatorhuset. Placera Airaid filtret komponenten på adaptern. Sätt tätningslist på plats och sätt på locket du tog ut.


Relaterade artiklar


hur du ansluter en iPod till en Sony CDX-GT620U
hur man installerar högtalare i en 1996 honda
Hur gör jag koppla in en cd-spelare i en 1995 kvicksilver sobel?
hur du ansluter en förstärkare i en Cheva förorts banbrytande Yukon
hur man programmerar transponder nycklar för en Grand Prix
Hur installerar jag en bar Eibach gungning på en GTI MKV?
motorvärmare tips
typer av fönster färgton
Hur installerar jag en noshörning 3000-galler vakt på en Ford F150?
Fordon & fritids GPS-system