hur du uppgraderar bilstereon i en Kia rondo

hur du uppgraderar bilstereon i en Kia rondo

Kia Rondo s standard stereoanläggning, medan jämförbara med de fabriksmonterade stereos för andra fordon i sin klass, saknar kraft och förmåga många eftermarknaden enheter. Rondo ägare kan uppgradera till en mängd olika huvudenheter som kommer att ge signal styrka och flexibilitet bilstereo entusiaster kräver. Du kan ta din Kia till en eftermarknad ljud leverantör för en uppgradering, eller så kan du köpa en ny kortlek och installera det själv

Du behöver:.
Skiftnyckel
. Kåpa borttagningsverktyget.
Phillips-skruvmejsel.
Installation ärm.
Skruvmejsel.
Kabelstam adaptern.


1.
Lyft Kias huva och koppla grundstötningen kabeln från batteriets minuspol. Lossa kabeln med skiftnyckel och ta bort kabeln från terminalen medan du installerar din nya stereo.
2.
Bänd kåpa runt växelväljaren från instrumentbrädan med en kåpa avlägsnande verktyg. Ställ panelen åt sidan.
3.
Bort de två skruvarna ovanför växelväljaren spak med en Phillips-skruvmejsel. Ta bort instrumentbrädan kring stereo montering och ställ den åt sidan. Ta bort de fyra skruvarna, två på varje sida, från stereo fästet med skruvmejseln. Skjut stereo från instrumentpanelen dockan och koppla bort stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av beståndet enheten.
4.
Skjut installationen hylsa som medföljer nya stereo däck i stereo docka. Vik metallflikarna vid ingången av hylsan med skruvmejsel för att säkra hylsan på plats i dockan. Dra stereo kablage och antenn kabel från baksidan av dockningsstationen på framsidan av instrumentbrädan.
5.
Anslut stereo ledningar leder till kabelnätet adaptern. Anslut ledningsnätet kontaktdon adaptern leda till motsvarande leder på baksidan av den nya stereo däck. Anslut antennkabeln till FM-antenningång på baksidan av eftermarknaden huvudenheten. Skjut in den nya stereon i hylsan tills den snäpper på plats i stereo dockan.
6.
Tillbaka kåpa runt stereo montering och skruva in de två skruvarna på botten av panelen med Phillips-skruvmejsel. Placera kåpa runt växelväljaren och tryck ordentligt mot panelen att knäppa till på plats. Återgå till batteriet.
7.
Placera grundstötningen kabelklämman tillbaka runt den negativa batteripolen. Dra kabelns klämma till posten med nyckeln. Stäng Kias huva.


Relaterade artiklar


Hur lägger jag till en eftermarknad huvudenhet till en pilot fabriken Honda res?
Hur tar jag bort ett fabrik radio i en 2002 Subaru WRX?
hur man kan anpassa ekolodet strålkastare
diy: bedliners
hur man bygger en liten hybridbil
Hur blekna jag mitt hår i olika lager?
hur man passar bilen amp
Fordon & fritids GPS-system
hur man undviker olyckor med motorcyklar
Hur tar jag bort högtalaren på en 2006 chevy Silverado?