information om dodge mygig stereon

information om dodge mygig stereon

MyGIG, finns på Dodge, Jeep och Chrysler fordon är ett komplett underhållningssystem som innehåller funktioner som satellitnavigering, GPS-navigation och en hårddisk som kan lagra tusentals musikfiler och mycket mer. Den har funnits tillgänglig sedan 2006 som ett alternativ för många 2007-modellen år Dodge, Jeep och Chrysler fordon

hårddisk

En MyGIG systemet innehåller en 20-gigabyte hårddisk när det inte har navigationssystem och en 30-gig hårddisk när den gör det. Den interna hårddisken kan lagra bilder, MP3-filer, WMA-filer och kontaktinformation.

Satellit funktioner

MyGIG Systemet har en Sirius Satellite radio samt ett GPS-navigationssystem som inte bara talar om riktningen, visar kartor och automatiskt om rutter när du missar en sväng, men också ger dig trafikinformation i realtid rapporter.

Övrig underhållning funktioner

MyGIG systemet ingår en CD-spelare, DVD-spelare, en AM /FM radio, en AUX-ingång för att ansluta en extern MP3-spelare, och en USB-slot för att infoga en flash-enhet eller annan typ av USB-enhet att placera media till hårddisken på den MyGIG systemet. Andra funktioner inkluderar en röstigenkänningsfunktionen samt valfria UConnect systemet, som gör en förare att ringa handsfree-samtal.


Relaterade artiklar


Hur installerar jag en EGT mätare på en 2003 Dodge?
95 Honda Civic tips för att öka hästkrafter
motortrimning hemligheter
diy hur bilar sprayfärg
tips för en fyra rör anpassad avgassystem
specifikationer för mtx thunder 6500 klass D-förstärkare
hur man registrerar ett online dynabrade produkt
Hur installerar jag en stereo på en 2000 Lincoln LS?
nummerskylt stilar
Hur tar jag bort radion från en 1997 F-150?