hur man installerar bredare däck på en Audi

hur man installerar bredare däck på en Audi

Audi är en högt ansedd tysk göra. De bilar som företaget gör ofta all-wheel-drive och känna för sin prestanda, kvalitet och snygg styling. Dessa är också populära bilar för att ändra och tuning. En sak som ofta görs är installationen av bredare däck för bättre prestanda och estetik. Du kan vanligtvis installera bredare däck på din befintliga hjul (om inte däcken är redan så omfattande som möjligt) eller installera bredare hjul samt bredare däck

Du behöver:.
Bredare däck.
Domkraft.
Pallbockar.


1.
Bestäm vilken storlek däck du vill installera. Du kanske eller kanske inte kan använda din befintliga hjul, beroende på vilken bredd det nya däcket kommer att bli. Om du vill installera däck som är mycket bredare än din befintliga, kan du behöva använda bredare hjul också. Ett exempel kan vara att ersätta 205/60-16 däck med 255/45-16 däck. Den nya bredare däck skulle nog inte passa bekvämt på hjulen. Om du installerar däck som är bara lite bredare, kan du använda din befintliga hjul. Ett exempel kan vara att ersätta 205/60-16 däck med 225/55-16 däck. Använda nya hjul kommer även att låta dig gå med en större diameter hjul och däck paket.
2.
Bestäm hur bred din hjul. Audi kommer med ett brett utbud av hjul storlekar, vissa stora och några inte så bred. Titta i din instruktionsbok eller baksidan av hjulet för storlekarna. För att titta på baksidan av hjulet, lossa på muttrarna, höja bilen och ta bort hjulet. Ge storlekar för att ett däck för att ta reda vilka däck passar.
3.
Se till att ytterdiameter av din nya däck är samma som din gamla däck. Detta kommer att bestämmas av profilen för det nya däcket, vilket är avståndet från den yttre kanten på hjulet till den yttre delen av däcket. Om hjulet och däcket är kortare eller längre, kommer din hastighetsmätare inte läsa korrekt.
4.
Köp din nya däck och, i tillämpliga fall, nya hjul.
5 .
Har däcken installerat på din befintliga hjul om du inte fick ett hjul och däck paket. Försök inte att installera däcken själv eftersom det kräver speciell utrustning för att utföra korrekt. Om du har köpt ett hjul och däck paket kan du installera dem själv. Lossa muttrarna för hjulen, och lyfta fordonet med en domkraft. Installera den nya hjul och däck ett hörn i taget.


Relaterade artiklar


Hur ansluter jag en iPod classic till en 2005 BMW?
hur du ska justera Koni justerbara stötdämpare
vad är innebörden av begreppet flash pälsen i auto målning?
hur man installerar en bil förstärkare med en cigarettändare
för-och nackdelar med slang eller slanglöst däck skoter
hur du redigerar en Honda Civic coupe
hur man programmerar en Acura nyckelbricka
hur till låsa upp en Cheva radio
Hur installerar jag en cd-spelare i en 2001 Hyundai Sonata?
chevy astro tune-up tips för att förhindra dålig gas körsträcka