hur man installerar en satellit radio i ett 2005 Toyota Highlander

hur man installerar en satellit radio i ett 2005 Toyota Highlander

I 2005 års Toyota Highlander var utrustad med en standard AM /FM stereo med CD-spelare eller inbyggd CD-växlare. Den Highlander är en idealisk konstruktion för eftermarknaden satellitradio installation. Installera antennen satellitradio kräver en tydlig och enkel väg från utsidan av fordonet till inredningen. Den bakre lucka på Highlander erbjuder den vägen. Köp satellit Radioinstallationssats och ha din tjänst aktiverat i mindre än en timme

Du behöver:
Satellit kit radioinstallation.


1.
Ta bort plastskyddet på undersidan av satelliten radioantenn. Stick antennen skivan på toppen av Highlander: s tak, 3 inches från bakluckan.
2.
Öppna den bakre luckan luckan och foder antennkabeln in bakom Lastutrymmet fordonet.
3.
Dra antennkabeln på insidan av dörröppningen till sidan av fordonet. Använd sömmen på insidan av dörröppningen att stoppa kabeln utom synhåll.
4.
Lägg antennkabeln längs förarsidan av Highlander. Använd ett trim verktygsstativ bort att lyfta mattor nära dörrpanelerna att lägga ledningar under. Kör kabeln från sidan av fordonet i närheten av förarsätet, bakom sätet och upp på sidan av mittkonsolen förvaringsutrymmet.
5.
Öppna locket till facket och placera kabeln inuti. Wedge kabeln i hörnet av facket öppnas när du har lämnat tillräckliga slack i kabeln att lätt nå de satellitmottagare. Placering kabeln i spåret i hörnet av facket kommer att hindra kabeln från att klämmas när locket är stängt, och hålla ledningen på plats.
6.
Placera satellitmottagare inuti mittkonsolen förvaringsutrymme. Anslut ledningarna från antennen i sidan utlopp för satellit-mottagare.
7.
Anslut strömadaptern till ineffekt på sidan av mottagaren. Sätt in adapterns leda till 12-volts eluttag insidan av Toyotas förvaringsutrymmet.
8.
Anslut signalkabeln till signalutgång på satellitmottagaren. Dra signalkabeln leda till ansiktet på Highlander fabrik stereo och koppla in kontakten i hjälpingången i nedre högra hörnet av stereo ansikte. Stoppa signalen tråden i sömmarna längs fronten av mittkonsolen för att dölja den på sin väg till stereoanläggning.
9.
Kör Toyota till en plats som inte är täckt. Antennen behöver en obehindrad siktlinje till satelliten för första aktiveringen av satellitradio.
10.
Ställ in frekvensen på satellitmottagaren till stationen som anges i enhetens handbok. Kontakta satellitradio tjänsteleverantör för att aktivera din tjänst satellitradio.


Relaterade artiklar


hur man installerar Bluetooth i en 2009 skogvaktare
DIY: installera en förstärkare i en Mazda 5
Perkins diesel motor specifikationer
auto Färgtoning krav
hur man programmerar Keyless posten för 2000 Silverado
fakta om att ha en backkamera monteras i din bil
1994 mustang kall luftintaget installation
hur du installerar en tjur bar på en F250
regler för trafikbegränsningar skotrar
hur man installerar en mesh grill