miata kort växelreglage installationsinstruktioner

miata kort växelreglage installationsinstruktioner

Den Miata är en två-passagerare sportbil från Mazda, ett japanskt företag. Det Miata infördes 1989 som en 1990 modell, och finns fortfarande i produktion och med 2010. Majoriteten av Miatas kommer med en manuell växellåda, i motsats till andra typer av bilar där en automatisk är att föredra. Några entusiaster av sportbilar ändra sina reglage manuell växellåda för att förkorta kasta, eller minska resor växelreglaget har att röra sig när man byter redskap. På Miata samma resultat erhålls med installationen av en kort växelspak.

Du behöver:
skruvmejsel
. Philips skruvmejsel.
Metric Hylsnyckelsats.
Spärrnyckel.
Silikonfett.
Rag.
Kort shifter kit.


1.
Sänk Kapell för att göra mer arbete rummet. Ta bort växelreglaget ratten genom att skruva dem för hand i en moturs riktning. Dra askkopp rakt upp och ut ur mittkonsolen. Bänd plastkåporna bort av skruvarna på båda nedre främre hörn av konsolen med en skruvmejsel. Öppna konsolen förvaringsfacket lock.
2.
Ta bort konsolen fästskruvarna (finns under skruvkork, enligt aska facket och i förvaringsfacket) med en Philips skruvmejsel. Lyft konsolen montering rakt upp och lägg den på sidan så att du inte behöver koppla kabelnätet, men kommer fortfarande ha tillgång till shifter.
3.
Dra isoleringen pad som omger växeln rakt upp och placera den åt sidan. Ta bort de fyra övre skift starta fästskruvar med en hylsa och spärrskaft. Spraya skift bagageutrymmet och växelreglage axeln med silikonfett. Bänd upp på kanten av stöveln med en vanlig skruvmejsel, försiktigt så att inte riva isoleringen under. Dra upp på plasten låsringen och lyft starta rakt upp och stänga av växelreglaget.
4.
Ta bort de tre shifter bultarna (uppdagas efter avlägsnande av den övre skift boot) med ett uttag och spärrfunktion. Lyft växelspaken rakt upp och ut ur sändningen. Torka upp transmissionsolja spill med en trasa. Placera trasa över hålrummet kvar av växelreglaget för att hålla alla föremål från att falla i.
5.
Ta bort den nedre skift starta från den gamla växelspaken genom att försiktigt dra bort den nedre delen av spaken. Tryck in den nedre skift boot på din nya kort växelspak tills helt insatt. Placera den nya spaken tillbaka in i hålrummet där du tog bort den gamla växelreglage. Vicka reglaget tills monteringshålen i den nedre skift boot är i jämnhöjd med fästhål i toppen av överföringen. Ersätta de tre växelreglage bultarna och dra åt med en hylsa och spärrskaft.
6.
Montera den övre skift boot, mittkonsolen, askfat, och växelspaksknopp genom att följa anvisningarna i steg 1, 2 och 3 i omvänd ordning.

tips och varningar


 • Om ditt nya kort växelspak inte har en bussning installerad kan du ta bort en från det gamla växelreglage och återanvända den eller köpa en nya växelreglage bussning. Följ anvisningarna som följde med kort shifter att avgöra om installera en genomföring som är nödvändigt.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan jämföra TomTom GPS-enheter
  hur tråd flera ohms subwoofers
  Hur man testar för högtalarsladden polaritet i bilens audio
  Hur gör jag koppla in en cd-spelare i en 1995 kvicksilver sobel?
  hur man gör en BMW 530i unik
  hur du kör dvd-spelare monitorer för en bil
  hur till vända upp öka på en 1.8t
  hur man installerar en cd-spelare utan sele
  hur man installerar en mätare Duramax EGT
  hur man sätter Färgtoning på en Dodge Intrepid es