anpassade kritstreck idéer för bilar

anpassade kritstreck idéer för bilar

Pinstriping är en teknik där en mycket tunn linje av färg eller andra material används som en dekorativ blomma på ett fordon. Processen används i allmänhet av auto entusiaster för att ge sina fordon en unik look. Pinstriping kan vara något så enkelt som linjer som kurva runt en bils fendrar, eller så komplicerat som en utstuderad väggmålning målad på ett fordons huva.

Tape Stripes

Eftermarknad band ränder är en mycket vanlig form av auto pinstriping. Den färdigskurna ränder har en blank vinyl yta på ena sidan och ett tungt självhäftande på den andra. Även om ränderna är pre-cut, kan du ändra ytterligare dem med en sax eller rakblad för att skapa din egen design eller ändra stripes "bredd och längd.

Mönster

Mönstrade pinstripes kan tillämpas av färg , och de är också tillgängliga färdigförpackade i band form. Det finns många färdiga mallar och layouter, inklusive lågor, taggtråd, dödskallar och utarbeta mönster linje. Handritade mönster tenderar att vara mer avancerade och kreativa, men är också mer tidskrävande att måla på fordon, i motsats till om mönster band.

Coloring

Använda flerfärgade pinstriping är ett bra sätt att göra din bil stå ut och uppmärksamma. Om du t. ex. lägger röd pinstriping till en blå bil, eller gula ränder på en grön man kan göra mönstret verkar mer slående och djärva. Du bör alltid se till att skiktning färgen är kompatibel med fordonet innan du sätter på ränder, dock. Till exempel är brun striping vanligtvis inte något du placera på en svart motorcykel eftersom de två färgerna inte kontrast nog och bruna skulle inte stå ut.

handmålning

pinstripes handmålning kan vara en svår uppgift, men också en mycket givande om den görs rätt. Komma med en idé om ett mönster, eller har en konstnär design en och sedan använda den till fordonet är ett bra sätt att lägga till en egen, one-of-a-kind titt på några kritstrecksrandig kostym fordon. Dessutom ger handmålning ett extra lager av unikhet via personliga detaljer som skuggor med att du inte kommer få med en automatiserad lack.


Relaterade artiklar


hemlagad rengöringsmedel för bilrutor
hur man gör ett oljebyte på en 1994 Camry
hur man kan förhindra strålkastare från gulfärgning
hur man byter utforskare sidospeglar utsikt
hur man installerar en Keyless-systemet för bilar dörrlås
hur du justerar strålkastarna på en Dodge Neon
hur korrekt ladda batteriet
2000 Dodge Intrepid påminner
hur man lossa en generator remskiva
hur man använder startkablar på ett urladdat batteri