hur stolen ett bildäck pärla

hur stolen ett bildäck pärla

Även om dina däck kan annars vara oskadd, kan många saker medföra att däcket pärla för att lossna. Terrängförhållanden eller väg faror kan lossa pärla eller en liten hål släppa ut luften kan också leda till att pärla att lossna när däcket är tömd. Du kanske märker en klyfta mellan den pärla av däcket och läppen av fälgen. Oavsett anledning, sittplatser den pärla på dina däck kräver några steg

Du behöver:.
Domkraft
Rörtång.
Ventilkärnan borttagningsverktyget.
Tvålvatten i en sprayflaska.
Lufttillförseln.


1.
Bort däcket från bilen om det fortfarande är monterad genom att höja ditt fordon på lämplig jack-punkter (vanligtvis under axeln) och att använda en rörtång för att ta bort klackarna. När muttrarna tas bort, ta hjulet av fordonet och ta bort ventilen kärna med hjälp av ventilen verktyget kärnan avlägsnas.
2.
Lube pärla med såpvatten med sprayflaska . Se till att hela kornet sprutas. Ju mer vatten och diskmedel du använder, desto lättare kommer processen att bli. Om området är en enkel klyfta mellan läppen och pärla, spraya tvålvatten i gapet vett sprayflaska.
3.
Stå däcket upp och tryck till toppen genom att luta på den medan vädring upp däcket. Genom att luta sig på däcket, kommer du att tvinga sidoväggarna att den böjs utåt och skjut pärla mot läppen av fälgen. Du kan höra ett högt pop eller skott-liknande ljud beroende på hur tätt pärla. Använd ögonskydd för att skydda dig mot eventuella flygande skräp.
4.
Byt ut ventilen kärnan och pumpa upp däcket till fabriken rekommenderade specifikationerna.

tips och varningar


 • utan ventil kärnan i, kommer däcket luften upp snabbare än normalt.
 • inte pumpa upp däcket över den rekommenderade maximala trycket tryckt på sidan av däcket samtidigt som man försöker plats kornet. Om du träffar detta tryck och kornet har inte sitter ordentligt, tömma och försök igen.
 • Håll händer och lösa föremål från pärla och läppen under hela tiden vädring upp däcket.


 • Relaterade artiklar


  hur till förbifartsleden katalysator
  hur man programmerar 2002 nyckel Toyota 4runner
  hur man byter en Holley förgasare filter
  hur man installerar en markbaserad spegeln på en Cheva venture
  hur reparera en spegel från sidan på en Toyota
  hur du tar bort den främre navmuttern från en 2002 ford explorer
  hur man byter kylarvätska i en Camry
  hur man byter bromsband på en Ford Taurus
  hur man byter en backspegel i en minibuss
  Namnen på karosskomponenter