funktion och vikten av cv stövlar

funktion och vikten av cv stövlar

Ett CV boot är en flexibel gummi enhet som omfattar en Automobile konstant hastighet, dvs CV gemensamma. Den boot hjälper till att förhindra för tidigt bortfall av CV gemensamma vilket är dyrt att ersätta och kan orsaka en allvarlig olycka

Beskrivning

Ett CV boot är en flexibel konformat enhet som täcker CV gemensamma. Tillverkad av ett syntetiskt gummi, är en CV boot hittade täcker CV lederna på drivaxeln på både överförings-och ratten i många fordon.

CV Boot Syfte

CV gemensamma är en komplicerad del med flera lager som ger kraft till hjulen samtidigt som flexar i olika riktningar så att den motsvarar hjulets rörelser på grund av styrning och fjädring. CV boot skyddar CV gemensamma från slitage genom att hålla i fett och förhindra utanför material från att röra leden.

CV Boot Inspektion

CV boot bör inspekteras med jämna mellanrum för att säkerställa att den är i fullgott skick. En stövel som har sprickor eller har rivits ska bytas för att förhindra ytterligare skador på CV-leden. Priset på en CV boot kommer att variera beroende på fordonet men är mycket mindre än kostnaden för ett nytt CV gemensamt.


Relaterade artiklar


hur till vända en krockkudde ljus ut på en Mini Cooper 2003
hur man byter tändkablarna på en 1990 Toyota 4runner
hur man fixar ett hål i en plastpåse radiator i en Nissan bil
vad är ett horn relä?
hur man återställer en ljus oljebyte på en Toyota FJ Cruiser
hur du ändrar luftfiltret på en 1992 Nissan 300Z
hur man återställer meddelande tid för service på en Volvo XC90
hur till låsa upp en 1998 Chevrolet 3500 lastbil
hur man byter batteri i en BMW X5
hur man byter en Lexus GS400 stuga luftfilter