hur man ändrar Harley grepp

hur man ändrar Harley grepp

Styret grepp på din Harley Davidson motorcykel är en viktig del av körupplevelsen. Gamla, trasiga och kemtvätt ruttnade grepp kan vara mycket obehagligt, vilket leder till irritation om handflatorna, handled svårigheter till följd av grepp som inte riktigt sprida väg vibrationer, och allmänt obehag vid ridning. Lär dig hur man installerar nya grepp på din Harley för att få det bra, gamla ridning känsla tillbaka, och spara tid och pengar över att ha den lokala butiken ändra dem för dig

Du behöver:
Nya styret grepp.
Komprimerad eller konserverad luft.
Grip lim.
Stjärnskruvmejsel.


1.
Bort eventuella styret vikter från slutet av båda sidor av styret, med en stjärnskruvmejsel för att låta dig glida de gamla grepp av styret .
2.
Sätt i den medföljande halm i munstycket på din tryckluft kan. Sätt in halm mellan styret och den vänstra styret och tryck på munstycket. Tryckluften bör frigöra styret nog att du kan dra bort i slutet av styret lätt. Ta bort den högra sidan styret på samma sätt genom att föra in halm mellan höger styret och plasten gasreglaget ärmen.
3.
Applicera rikligt med styret lim till vänster sida av styret. Snabbt skjut till vänster grepp --- greppet med den lilla öppningen --- fast i änden på styret. Applicera rikligt med grepp lim på gaspådrag ärmen och snabbt skjut rätt grepp på plats.
4.
Installera om alla styret vikter bort tidigare, med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Låt grepp limmet torka i en timme och ta cykeln ut på en tur. Känn skillnaden en ny uppsättning grepp gör att din ridvana.


Relaterade artiklar


ersätter bränsle filter för 1999 toyota 4runner
gör en tomgång bil tömmer batteriet?
hur man byter luften i kabinen filtret i en Mercury Mariner
hur man byter termostat på 2002 Jeep Grand Cherokee begränsade 4,0
hur man skyddar bilen läder
Hur justerar jag tiden i en 1998 BMW 318i?
hur reparera fogged plast strålkastare linser
hur du lägger freon till din värmepump på vintern
hur reparera & polera din egen lättmetallfälgar
hur man återställer lufttrycksmätare på toyota mammutträd