hur man byter en Ford strålkastare

hur man byter en Ford strålkastare

Ford strålkastare fungerar precis som alla andra framför strålkastaren i det att de har utformats för att belysa vägen framför fordonet för en klar sikt under mörkerkörning, kraftigt regn eller dimma. Att köra med en eller två strålkastare ut kan resultera i körförhållanden som kan påverka passagerarnas säkerhet. Lagen kräver driften av två strålkastare på personbilar och lastbilar. Installera nya strålkastare på en Ford fordon kan uppnås genom att den genomsnittliga fordonets ägare, med ett fåtal grundläggande verktyg och efter en del grundläggande reparation förfaranden.

Du behöver:
Socket set och nyckel (1/4-tums drive-djupa hylsor)
. Skruvmejslar.
Elektriska spray.
Sandpapper.
Alkohol.
Bomullspinnar.
Våning jacka (om det behövs).
Pallbockar (om det behövs).
Trasor.
Ny glödlampa.
Instruktionsboken.
Strålkastare montering (om tillämpligt).

Byta Ford strålkastare


1.
Placera fordonet i parken eller neutral med nödbroms set. Öppna huven och koppla bort negativa batterikabeln från sin post. Leta insidan av strålkastaren fästet. Titta antingen på baksidan av strålkastarlinsen ner i sidan fender facket, eller leta upp från under fordonet till en plats strax ovanför innanför stötfångaren fästet. Höj fordonet och placera den på pallbockar om du behöver tillstånd från en under position.
2.
Använd en spårskruvmejsel för att ta bort (push) strålkastaren montera klämmorna upp sina bilder , på baksidan av strålkastaren berget. Använd en liten 1/4-tums uttag för att ta bort små nötter, om så är utrustade med denna fästanordning. För ett stycke, strålkastare blinkers kombination, ta bort utanför klämmorna eller bultar på turn signal. Lyft enheten framåt och låt den vila på stötfångaren, eller tejpa tillfälligt på kofångaren för att hålla den från stretching strålkastaren anslutningsledningar.
3.
Bort glödlampan monteringsfästet genom att vrida det så det sammanfaller med slots, eller genom att skruva loss låsringen. Titta på lampan och avgöra om den drar rakt ut (Halogen-typ), eller måste komma ut med en twist. Ta bort den trasiga lampan och kontrollera numret på det mot ditt nya lampan att kontrollera att det överensstämmer med rätt storlek och stil. Kassera den gamla lampan.
4.
Rengör insidan kontakter med elektriska spray och bomullspinnar. Skrubba dem tills de kontaktpunkter ser ren och glänsande. För den raka utdragbar lampfattningen, spraya insidan av uttaget området i flera sekunder och tippa kontakten upp och ned för att dränera överskottet renare vätska.
5.
Plocka upp den nya lampan med en trasa mellan fingrarna-Rör inte lampan med bara händer. Sätt lampan i sockeln genom att vrida eller skjuta den i uttaget. Om du måste byta hela strålkastarenheten (lins hölje), gör det nu och sätt i ny glödlampa i den nya nationalförsamlingen ramen. Sätt lampfattningen tillbaka in i strålkastaren på det sätt du tog bort det.
6.
Placera strålkastarenheten tillbaka till sitt säte och justera in den. Skjut klämmorna tillbaka till sina positioner för att låsa monteringen på plats-eller anslut små muttrarna och dra åt dem med en liten sockel
7
Ta bort krom eller dekorativa panellist. . med stjärnskruvmejsel (om du har att ersätta det stora standard-glödlampor runda strålkastare). Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort de tre skruvarna som håller metall låsringen och skjut den till öppet läge. Dra glödlampan rakt ut och koppla bort tre stift tråd jack. Rengör honkontakt spåren på tråd domkraften med elektriska renare spay. Sätt domkraften på baksidan av den nya lampan och satte lampan på sin plats. Sätt tillbaka metall låsringen. Skruva panellist på plats igen.


Relaterade artiklar


hur man byter en strålkastare på en ford explorer
föränderliga torkarblad på en Honda
hur man inspektera bromsskivor
hur man återställer tjänsten ljus på en 2000 volvo s80
hur man målar en 1966 Chevelle
hur man kan måla din strålkastare
Hur ändrar jag strålkastarna på en 2002 Audi A6?
hur man byter speglar på en Cheva förorts
hur till låsa upp en Cheva Silverado
hur man diagnostisera en dålig katalysator