Hur tar jag bort instrumentpanelen på en 1976 Eldfågeln?

Hur tar jag bort instrumentpanelen på en 1976 Eldfågeln?

Instrumentpanelen i ett 1975 Pontiac Firebird säkras på plats på ramen med 10 bultar. Skruvarna är placerade inne i handskfacket, under instrumentpanelen i mitten av golvet och på höger och vänster sida av instrumentbrädan där streck möta dörrar. Ta bort instrumentpanelen är inte mycket tidskrävande och kräver ingen särskild expertis eller specialverktyg. Du ska kunna göra uppgiften i din egen uppfart

Du behöver:. .
13 mm hylsa
10 mm hylsa.
Ratchet.


1.
Öppna förarsidan och passagerarsidan dörrar och leta reda på bultarna säkra streck på ramen. Skruvarna kommer att längs kanten av instrumentbrädan i Plan sikte.
2.
Öppna handskfacket och lokalisera de två bultarna monteras på baksidan av handskfacket. Ta bort skruvarna från höger och vänster sida av streck och bultar som är inuti handskfacket med 13 mm hylsa och spärrnyckel.
3.
Bort de två bultarna säkra streck på ramen som är på botten i mitten på instrumentbrädan nära golvet med 10 mm hylsa och spärrfunktion. Dra instrumentbrädan från ramen och ta bort kabelstammen från alla komponenter på baksidan av instrumentbrädan med.


Relaterade artiklar


Grand Cherokee överföringsproblem
Hur fixar jag en vattenpump på en 1992 BMW 325i?
felsöker ett system automatisk uppvärmning
Hur man monterar en främre nummerplåt på en Dodge Viper
klarlack tekniker
Hur byter jag batteri för GM bilnyckel?
Hur tar jag bort en Cheva S-10 vindrutetorkare arm?
hur man byter dash pad i en 1995 Sonoma
hur du installerar en huvudcylindern på en Kia Sportage
hur man föryngra 6V golf-cart batterier