Hur gör jag lökar byta strålkastare på en Pontiac Vibe?

Hur gör jag lökar byta strålkastare på en Pontiac Vibe?

En av de många underhållsåtgärder en bil kommer att behöva under sin livstid är en strålkastare förändring. Så småningom kommer varje bil behöver en, förhoppningsvis innan du får en fix-it biljett från din lokala statliga trooper. Lyckligtvis, för att förfarandet ändra en Pontiac Vibe är glödlampan är liknande den i de flesta bilar. Med en ny glödlampa och en stadig hand, kan du ändra dina egna strålkastare, låg eller helljus, hemma i några minuter

Du behöver:.
Halogenlampa

1.
Dra i handtaget under instrumentpanelen till pop huven på din Pontiac Vibe. Handtaget ligger under ratten åt vänster. Lyft upp handtaget sitter under mitten av huven och dra uppåt.
2.
Dra stötta bar upp och ut ur sin hållare och sätt in ena änden i hålet under huven att stötta upp det. Nå in i bilen bakom strålkastarna och skruva loss glödlampan uttaget från lampan församling genom att vrida den moturs.
3.
Skruva den döda glödlampan ur vägguttaget och sätt i nya lampan sin plats. Undvik att röra den nya lampan så hudfett kan förkorta dess livslängd.
4.
Skruva fast stickkontakten tillbaka till lampmonteringen genom att vrida tillbaka den medurs. Kontrollera att alla anslutningar är säkrade på plats och stäng huven. Prova belysning genom att vrida bilens nyckeln i tändningslåset till "Tillbehör" läge och vrida strömbrytaren på ratten.

Tips och varningar


 • inte släppa eller bryta lampan halogen strålkastare under ersättningen. Halogen kan vara skadligt vid utsläpp i luften och inandas.


 • Relaterade artiklar


  Hur ändrar jag blad bakrutetorkare på en 2004 matris?
  typer av botten båt färg
  hur man smörja nötter bil hjul
  hur man polera gelcoat med regn x
  Hur ändrar jag strålkastarna på en 2004 Acura Tl?
  Hur ändrar jag olja & filter i en 2001 Volvo V70 herrgårdsvagn?
  Hur felsöker jag luftkonditioneringen i en 2003 ford focus?
  Hur GÖRA LUKTFRI jag bilinredningar?
  Hur tar jag bort kåpan över motorn på en Boxster?
  Hur ändrar jag oljan auto växellådan på en BMW E36?