hur man rengör en Volant kall luftintag

hur man rengör en Volant kall luftintag

De flesta bilägare är nöjda med att bara byta ut sina filter fabrik luft med andra billiga pappersfilter, men flera företag har utvecklat kall system luftintag den funktionen tvättbart, återanvändningsbara filter. Volant är ett sådant företag. Ägare bör rengöra dessa filter minst lika ofta som de skulle ersätta andra filter. Beroende på körförhållandena kan detta vara allt från varje 15. 000 till 20. 000 miles i dammiga, landsbygd villkor för varje 40. 000 till 50. 000 miles i förorten

Du behöver:.
Filter uppladdning kit.

Uppladdning en kall luftintaget filter


1.
Ta bort filtret från filtret rutan i slutet av inloppsröret. Om du valde att inte installera filtret eller en kom inte med kit avsett för din ansökan, tar bort filtret från resten av inloppsröret.
2.
Tvätta filtret i varmt vatten. Gör detta från insidan och ut, med hjälp av en sprayanordning på din diskbänk eller trädgårdsslangen att komma in i filtret. All smuts och smuts kommer att vara på utsidan av filtret, så spruta vatten på utsidan bara kör smuts vidare i ditt filter.
3.
använda filtret renare ur satsen och tvätta på processen. Detta kommer att hjälpa fälla och ta bort finare, svårare att rengöra oljor och avgaser från filtret.
4.
Låt filtret torka och sedan använda filtret oljan med kitet. Inte mätta filtret. En tunn, jämn päls kommer att fungera alldeles utmärkt.
5.
Placera filtret tillbaka i rutan eller på inloppsröret.


Relaterade artiklar


Hur tar jag bort bränslefiltret från en 1993 ford E350?
Hur gör jag programmerar en mustang 2007 fjärr nyckel?
Hur ändrar jag en 1996 Chevrolet Monte Carlo bränslefilter?
hur man byter en strålkastare på en 1999 chevy astro van
1997 Oldsmobile aurora tjänst tips
hur du tar bort Tach på en Ferrari 328
hur man öppnar ett kylarlock
Hur byter jag olja under 2009 Ford Fusion?
Hur ofta bör jag byta olja i en 2005 Toyota Camry
hur ändrar insidan dörrlåset en 2000 toyota corolla