hur man programmerar en Keyless fjärrkontroll för 2006 års Chrysler Pacifica

hur man programmerar en Keyless fjärrkontroll för 2006 års Chrysler Pacifica

Programmera en ny Keyless-post fjärrkontroll för 2006 Chrysler Pacifica kräver att du har två giltiga och arbeta nycklar med fungerande fjärrkontroller. Fjärrkontrollen är en del av nyckeln och programmera en ny fjärr aktiverar chipet i nyckeln så att nyckeln kommer att fungera i bilens tändning. Du måste få en ny nyckel och fjärrkontroll från din Pacifica återförsäljare. När de ger din nyckel kan de programmera den för dig, men det kommer bli dyrt. Låt dem klippa nyckeln tomt för att matcha din tändningen och ta sedan nyckeln hem och programmera den själv.
1.
In en giltig, fungerande nyckel med en fungerande fjärrkontroll på den i tändningen i din Pacifica och slå på tändningen. Vänta tre till fem sekunder, sedan slå av tändningen och ta ur nyckeln.
2.
In en sekund giltig nyckel, igen med en fungerande fjärrkontroll i tändningslåset och vrid den till på plats. Detta måste göras inom 15 sekunder för att avlägsna den första nyckeln eller måste du börja om igen. Efter 10 sekunder kommer en klockan ljud och "stöld" lampan börjar blinka. Stäng av nyckeln och ta bort den från tändningen.
3.
Sätt in den nya nyckeln i tändningslåset och vrid den till läge "på". Efter 10 sekunder kommer en klockan ljud och "stöld" ljus kommer att sluta blinka och slå sedan på i tre sekunder. Det kommer då att stänga av, vilket indikerar att nyckeln och fjärrkontrollen är programmerad för din bil.
4.
Vrid nyckeln till läge "OFF" och ta bort den från tändningen. Testa nya fjärrkontroll genom att låsa och låsa dörrarna från utsidan bilen.


Relaterade artiklar


hur man installerar en vattenpump på en 2004 chevy banbrytande
hur du tar bort ljuset registreringsskylten på en Ford Focus ZX3
Hur ändrar jag bromsbeläggen på en 2002 Honda med ABS-bromsar?
Hur får man en ersättning nyckel för en Vespa fall
hur man ändrar strålkastarnas lampor i en Xantia
Hur ändrar jag en luftkonditionering filter på en 2002 Toyota Avalon?
mekaniska egenskaper bultar och muttrar
hur man byter en bränslefilter i en Cadillac Fleetwood 1989
hur man gör en broms jobb på en 2004 kanjon
Hur tar jag bort sprayfärg från en svart bil stötfångare?