Hur man säljer en bil på craigslist.org

Hur man säljer en bil på craigslist.org

Är din ྚ Sentra redo för ett nytt hem ? Kanske har du just fått en möjlighet att vara barnvakt en kompis Testarossa medan de är i Europa för ett år . Oavsett anledning sälja din begagnade bil på Craigslist. org är ett bra sätt att lossa hjulen
1 .
Gör en lista över bra och dåliga saker om bilen .
2 .
Skriv en beskrivning av din bil . Börja din beskrivning med de viktigaste statistik om bilen som märke, modell , år , körsträcka , färg , antal dörrar , samt eventuella speciella funktioner som elektriska fönsterhissar, dragkrok för släp, etc. Följ den kommer alla bra saker om bilen , anteckna någon av de dåliga saker som " kopplingen är bruten "eller " behov vindrutan . "
3 .
Gå till en datorn , öppna en webbläsare och gå till http://www. craigslist. org .
4 .
På rätt många olika platser runt om i USA . Klicka staden närmast där du är ( du antagligen vill arbeta med lokala bilköparna ) .
5 .
Leta efter en kategori som heter " Till salu "och sedan på på " bilar + lastbilar . " En lista av bilar och lastbilar till salu visas .
6 .
I det övre högra hörnet på sidan finns en " Post "-länken . Klicka på den och följ anvisningarna för att lägga till din bil för försäljning .

tips och varningar


 • Craigslist erbjuder en anonym e- alternativ . Använd den om du inte vill bilköpare att veta din riktiga e- postadress .
 • Ta inte med ditt telefonnummer för att behålla din integritet .
 • med på att träffa en potentiell köpare med bilen vid en gemensamt överenskommen offentlig plats . För säkerhets skull du vill att andra människor runt omkring , och du inte vill att din potentiella köpare att veta var du bor tills du är redo att växla pengar och lämna över den rosa slip .
 • Sitter på rosa slip bör vara en friskrivning form . Noga med att fylla ut det med den nya ägarens uppgifter och skicka in den på din DMV . Annars kommer du att vara ansvarig för biljetter eller olyckor till följd av den nya ägaren i din gamla bil .


 • Relaterade artiklar


  hur du ställer in rätt pris för din begagnade bil
  saker att fråga en bilförsäljare
  hur du förbereder din begagnade bil för att sälja
  Hur man säljer en begagnad bil på autotrader.com
  hur du sälja din bil eller lastbil på nätet
  hur du sälja din begagnade bil på internet
  nackdelarna med att äga en bil
  hur man skall annonsera en bil online
  Hur man säljer en bil på craigslist.org
  hur du sälja din bil : vad göra när den presumtive köparen kontaktar dig .