hur du kan tjäna upprepa verksamhet som bilförsäljare

hur du kan tjäna upprepa verksamhet som bilförsäljare

Att vara en bilförsäljare är en mycket svår verksamhet . De flesta människor är rädda för att prata med dig och förväntar dig att dra nytta av dem . Det enkla sättet att göra en försäljning är att arbeta för att få en kund till något du vill sälja dem . Å andra sidan beror långsiktig framgång som en bilförsäljare på att få upprepa och remiss affärer . Ibland betyder det att offra en försäljning för ett gott rykte i framtiden så att du kan tjäna löpande affärer
1 .
vara professionell. Klä sig väl , bära sig själv med förtroende och använda lämpliga språk . Inte svära eller använda slang och se till att du ser presentabel hela tiden .
2 .
vara uppriktig med dina kunder . Gör ingenting bedräglig eller ohederlig . Kunderna kanske inte inser att du lurat dem direkt , men under åren som de kör ett fordon som inte är vad de ville de vet att du brydde sig mer om att göra en försäljning än att fylla deras behov . Det finns inget sätt att du kan tjäna upprepa verksamhet från denna försäljning. Och för att göra saken värre , kan de berätta för folk att inte gå till din återförsäljare.
3 .
Gör inte saker och ting . Det är inte möjligt att veta allt om ett fordon . Se till att du inte bara gör upp information . Det stinker av någon som inte bryr sig om kunden och bara hoppas att göra en försäljning . När kunden får veta att du bara blåser rök upp sina derriu00C3 ¨ re och du kommer inte tjäna återkommande kunder från dem .
4 .
Behandla dina kunder som vänner . Kunder naturligt blivit upprörd och upprörd under förhandlingarna. Kom ihåg att detta är en stressande upplevelse för dem . Arbetet med att lugna ner dem , men inte nedlåtande dem . Om de blir aggressiva med dig , Stand Your Ground och inte tillåter dem att vara respektlös eller oförskämd . Om de vet att du är där för att hjälpa dem genom denna process , kan du tjäna återkommande kunder från dem .


Relaterade artiklar


Hur man säljer en begagnad bil på AutoTrader
hur man skriver en effektiv Begagnad bil annons
Hur man säljer en dieselbil
hur man förhandlar om försäljning av din begagnade bil
Hur man säljer en begagnad bil på autotrader.com
hur du kan tjäna upprepa verksamhet som bilförsäljare
saker att fråga en bilförsäljare
hur man kan köpa eller äga en bil för mindre pengar
hur du ställer in rätt pris för din begagnade bil
hur du sälja din bil eller lastbil på nätet