hur man hittar bil blå bokförda värden på nätet

hur man hittar bil blå bokförda värden på nätet

Fastställandet av värdet på ett begagnat fordon är snabb och enkel när du använder Internet . Online bokfört värde webbplatser utgör en viktig resurs för dem att köpa eller sälja en begagnad bil . Med den information som de lämnar , kommer du att bli en mer kunnig köpare eller säljare och kommer att få bästa DEA för din bil

Du behöver : .
Bygga foto
Utanför tecken foto .
Display area foto .
Office foto .
Verksamhetstillstånd foto .
Återförsäljning tillåta foto .
Telefon.
Inredning tecken foto .
Låst skåp foto .
Checkhäfte foto .
Dealer bok foto .


1 .
Bestäm märke, modell och år på bilen som du vill få information om . Också få mätarställningen och allmänna skick på bilen.
2 .
Gå till en bil prissättning webbplats, t. ex. Kelly Blue Book eller NADA guider . Dessa webbplatser erbjuder en gratis tjänst för att hitta värden begagnade bilar .
3 .
Välj " Used Car Values " -knappen på webbsidan . På sidan som kommer upp , ange år , märke och modell på bilen i fråga från listrutorna . Du kommer också att behöva ange ditt postnummer , som bil -värden varierar från delstat till delstat .
4 .
Bestäm om du vill veta inbyte , privat fest eller värde i detaljhandeln auto . Andrahandsvärde är vad man kan förvänta sig av en återförsäljare om du handlar den i ett nytt fordon . Privat fest är vad du kan förvänta dig att sälja bilen för om någon annan person köper det . Retail värde är vad du kan förvänta dig att betala för ett sådant fordon från en begagnad bil återförsäljare.
5 .
Gå igenom nästa flera skärmar , välja den utrustning som fordonet i fråga har . Var noga med att svara korrekt på grund tillvalsutrustning och trim nivå kan avsevärt påverka ett fordons värde
6
Betygsätt fordonets skick . det finns förklaringar till de olika val på hemsidan . Var ärlig i din bedömning om du vill ha meningsfulla resultat. Du har nu en Blue Book värde för fordonet .


Relaterade artiklar


Hur man säljer en begagnad bil i Kalifornien
hur man förhandlar om försäljning av din begagnade bil
hur du sälja din begagnade bil på internet
Hur man säljer en bil på craigslist.org
Hur man säljer en begagnad bil på autotrader.com
hur man kan köpa eller äga en bil för mindre pengar
hur du sälja din bil eller lastbil på nätet
kan du hyra äga en bil?
hur du förbereder din begagnade bil för att sälja
hur man kan jämföra leasing till att äga en bil