hur man överlever som en rookie bilförsäljare

hur man överlever som en rookie bilförsäljare

Den tuffaste tiden för en bilförsäljare är det första året. Utan kundbas att arbeta med och ingen erfarenhet i branschen är det mycket svårt att tjäna tillräckligt med pengar för att betala räkningarna . Men försäljare gör det genom denna svåra övergång hela tiden . Det är inte lätt , men du kan överleva som en rookie bilförsäljare
1 .
Skicka ett brev till alla du känner . Skriv ett tillkännagivande brev och skicka det till dina vänner , familj , bekanta och någon annan du kan tänka dig. Det viktigaste du kan göra för att överleva som en rookie bilförsäljare är att få ditt namn där ute .
2 .
kan produkterna . Människor vill ha en bilförsäljare som ger dem förtroende för sina inköp . Om du inte kan besvara grundläggande frågor om de bilar du säljer , känns ingen bra att köpa en bil från dig . Om du vill överleva som en rookie bilförsäljare , måste du vara behörig med bilar du säljer mycket snabbt .
3 .
lära sig processen . Listan över åtgärder för att göra en försäljning är under knuffade ner i halsen av din chef . Du behöver inte att lista den process ut ordagrant för att lyckas , men ni vet bättre nyckeln vägspärrar längs vägen för att göra en försäljning . Om du försöker hela tiden hoppa framåt i säljprocessen , kommer du att ha en svår tid överleva som en rookie bilförsäljare .
4 .
plocka upp så kan tricks för handeln som möjligt . Hitta en säljare du litar på och tror är bra på det han gör och lära hans strategi och taktik . Du behöver inte vara i branschen i år att kunna sälja bilar , men du måste veta hur man reagerar på olika situationer och till olika invändningar . När du lär dig att övervinna grundläggande invändningar kan du vara på god väg att överleva som en rookie bilförsäljare .
5 .
Ta all den UPS du kan spåra . Ytterst säljer bilar är en lek med siffror . Den typiska stängning kvoten är cirka 20 procent. Det är högst osannolikt en ny säljare kan nå den nivån rätt utanför bat , så du behöver arbeta med så många kunder som du kan för att öka sannolikheten för att avsluta en försäljning .
6 .

Spara alla pengar du kan . Om du vill överleva som en rookie bilförsäljare kan du slösa inte några pengar du gör . Pengar blir trång och även om du har ett par bra månader i bilbranschen , är en dålig alltid runt hörnet .


Relaterade artiklar


hur man skriver en effektiv Begagnad bil annons
hur man överlever som en rookie bilförsäljare
hur man skall annonsera din begagnade bil till salu
hur man visar din begagnade bil till en potentiell köpare
Hur man säljer en dieselbil
hur man hittar bil blå bokförda värden på nätet
hur man skall annonsera en bil online
hur man kan jämföra leasing till att äga en bil
Hur man säljer en begagnad bil på autotrader.com
hur du sälja din begagnade bil på internet