hur pris en bil på Kelley Blue Book

hur pris en bil på Kelley Blue Book

Shopping för en bil kan vara en tidskrävande arbete. Vare sig du letar efter en ny bil eller en tidigare ägt en som helt enkelt nytt för dig , det lönar sig att göra lite forskning . Att veta värdet på en bil innan ett köp eller försäljning kan spara tid och pengar . I åratal har det Kelley Blue Book varit branschstandard vägledning för bilar , och det är nu tillgänglig online och i tryck

Använd Kelley Blue Book att utforska New Car Värden


1 .
Bestäm märke och modell av den nya bilen du vill priset .
2 .
Markera och klicka på " Ny bil Pricing " på Kelley Blue Book online ( se Resurser nedan) . På följande skärmbild kan du antingen välja märke och modell av bil från tillhandahålls rullgardinsmenyerna eller klicka på en kategori av bil . Kategorierna är märkta med typ ( dvs. sedan , hybrid eller kombi ) och synligt .
3 .
Klicka på önskad bild för att se en lista över biltillverkare . Välja en av de tillverkare tar fram en lista på alla nya bilmodell tillverkaren erbjuder-tillsammans med bilder . Klicka på en modell eller återgå till föregående skärm för att välja ett annat märke .
4 .
Utnyttja rullgardinsmenyerna när du vet exakt vilken bil du vill pris . Klicka på knappen "Kör" när du valt information från rullgardinsmenyerna . Då kommer du till en sida som visar bilder på de två senaste åren av bilmodell .
5 .
Välj antingen bilens titeln eller "Översikt " länken för att se en inkapslad sammanfattning av tillgängliga trim , överföring och motortyper och MPG information . Andra informativa länkar att klicka på är " Pricing "," Bilder " och " Sverige ".

Använd Kelley Blue Book att utforska Bil Värden


1 .
Klicka på " Used Car " fliken Kelley Blue Book online .
2 .
Ange år , märke och modell på bilen med den medföljande rullgardinsmenyerna . Alternativt kan du välja en kropp typ från bilderna och svara på frågorna på den efterföljande sidor tills du kommer till skärmen värdet typ
3
bestämma vilken typ av värde som du vill se : . Handel -in , privat fest eller Föreslagna detaljhandeln värde. Om du funderar på att se vad en återförsäljare skulle erbjuda dig för din bil , välj Trade -in . För att se vad din bil är värd i en privat försäljning , välj Privat fest . Den föreslagna värde i detaljhandeln kommer att ge dig en återförsäljares rimligt att fråga pris .
4 .
Klicka valt värde och väljer den version av bil du vill köpa eller sälja.
5 .
Fyll i fordonet detaljer så noggrant som möjligt på nästa skärmen . Du måste känna till körsträcka av bilen, postnummer där vederbörande är bosatt och eventuella ytterligare utrustning att det kan ha .
6 .
Klicka på "Fortsätt "när du har avslutat konfigurera bilen .
7 .
Läs beskrivningarna fordonets skick och välj det som bäst beskriver din bil . Även om det är lätt att avgöra när en bil i utmärkt eller dåligt skick , det är inte alltid så enkelt att skilja mellan bra och rättvisa . Minska eventuella osäkerhet genom att ta villkoret frågesport .
8 .
Fortsätt till nästa skärm att visa Kelley Blue Book värdet på bilen . De föreslagna värdena för de tre villkor ( utmärkt, bra och Fair ) visas .
9 .
Växla mellan rekommenderat försäljningspris , handel -och Privat fest värden av bilen , med de medföljande länkarna .

tips och varningar


 • Den information som Kelley Blue Book online finns även i tryckt upplagor av boken . Om du har flera bilar att sälja eller vill göra omfattande forskning innan de köper , att titta på den tryckta upplagan dessutom använda online-versionen .
 • Priser från Kelley Blue Book brukar användas som en riktlinje . Ha detta i åtanke när man arbetar med återförsäljare eller privata ägare . Var inte tvekar att pruta !


 • Relaterade artiklar


  Hur man säljer en bil på craigslist.org
  Hur man säljer en begagnad bil på autotrader.com
  saker att fråga en bilförsäljare
  hur man skriver en effektiv Begagnad bil annons
  hur pris en husbil på Kelley Blue Book
  nackdelarna med att äga en bil
  hur man förhandlar om försäljning av din begagnade bil
  hur man skriver attraktiva begagnad bil annonser
  hur man skall annonsera din begagnade bil till salu
  hur man kan köpa eller äga en bil för mindre pengar