hur pris en husbil på Kelley Blue Book

hur pris en husbil på Kelley Blue Book

Husbilar vanligtvis köps av familjer och pensionärer som vill svara på samtalet i den öppna vägen-och har en mysig plats att sova i slutet av natten . Ett köp av denna storlek kräver några noggranna efterforskningar . De Kelley Blue Book pris guide är en gemensam plats att slå upp värdet av många olika märken och modeller av husbilar . Guiden ger dig den information du behöver för att avgöra om priset är lämplig för fordonet

börja undersöka Motor Home Priser


1 .
Begränsa den typ av husbil som du vill pris . Även känd som fritidsfordon (RVS ) , husbilar finns i många olika former . Typer är den typiska fristående coach fritidsfordon , säng monterad lastbil campare (fäst vid flaket ) eller chassi monterade campare ( monteras på bilram ) .
2 .
Förfina dina alternativ ytterligare genom att besluta om en coach design . Coachen mönster är relaterade till fordonets storlek och är representerade i Kelley Blue Book av förkortningar . Förutom de grundläggande husbilen design ( MH ) , kan du välja mellan följande alternativ: en mini-husbil ( MMH ) , en micro mini-husbil ( mmm ) , en dragfordonet ( T ) , en van ( V ) eller en fristående fritidsfordon (SC ) .
3 .
Bestäm hur många axlar som på husbilen du undersöker . Du kommer att behöva denna information när du tittar upp priset på Kelley Blue Book , eftersom det kan hjälpa dig att välja rätt modell . De Kelley Blue Book också ytterligare klassificerar husbilar med vikten av fordonet och dess längd och bredd .
4 .
Hitta rätt avsnitt av Kelley Blue Book på sig att priset motorn hemma. Använd flikarna på sidan av sidorna för att hitta i början av avsnittet " husbilar . "
5 .
Sök efter rätt fordonet . Fordonen sorteras i bokstavsordning efter märke (tillverkare) , sorterade efter år från äldsta till nyaste och sedan bryts ned av tillgängliga modeller .

6 .
Utnyttja korsreferensen avsnitt av Kelley Blue Book om du är osäker på att göra . Under denna rubrik återfinns husbilar efter modell och matchar dem till rätt tillverkare .
7 .
Läs anteckningar över varje märke och modell för att få fram viktig information som kan påverka ditt inköpsbeslut . Anteckningar innehålla saker som det faktum att en viss modell är inte längre tillverkas eller är en begränsad upplaga . De kommer också att innehålla listor över standardutrustningen om det är annorlunda än de flesta andra fordon av den tillverkaren.
8 .
igenom kolumner med information om husbilen du har valts . Följ kolumnerna över sidan att lära sig branschen in , privat fest och föreslog värde i detaljhandeln fordonet . Byt in värden är vad en återförsäljare skulle ge dig en uppgradering transaktion , medan de privata parten och rekommenderade priser är de belopp som du kan förvänta dig att betala i en privat eller återförsäljare försäljning .
9 .
Kontrollera Miltal scheman och extrautrustning avsnitt för att få en mer exakt känsla av husbilen värde . Beroende på hur många miles fordonet , kan du behöva lägga till eller dra värt , medan extra utrustning ökar värdet av RV .

tips och varningar


 • Du kan hitta ett pris för de flesta typer av fordon på Kelley Blue Book på nätet, men husbilar och släp kan bara tittade upp i den tryckta utgåvorna av Kelley Blue Book . Besök ditt lokala bibliotek eller bokhandel för att hitta den senaste kopian av guiden .
 • Varje modell av husbil kan ha en mängd olika planlösningar , som alla noterades av omfattande förkortningar . Prova att bekanta dig med förkortningen guide i början av boken .


 • Relaterade artiklar


  hur man skriver en effektiv Begagnad bil annons
  Lägga till en licens bilhandlare till ett befintligt bilbranschen
  hur man skriver attraktiva begagnad bil annonser
  Hur man säljer en dieselbil
  hur man visar din begagnade bil till en potentiell köpare
  hur man skall annonsera en bil online
  nackdelarna med att äga en bil
  hur du sälja din begagnade bil på internet
  hur du kan tjäna upprepa verksamhet som bilförsäljare
  hur man kan jämföra leasing till att äga en bil