hur du hittar stugan luftfiltret i en 2003 Ford F-350 Super Duty

hur du hittar stugan luftfiltret i en 2003 Ford F-350 Super Duty

Mest 2003 Ford-F350 Super Duty lastbilar inte är utrustade med hytt filter. Den kupéfilter var ett tillval installeras med Ford kit antal F65Z-18D477AA. Om detta kit installerades på F-350, den har en stuga luftfilter. Det enklaste sättet att kontrollera om du har en stuga luftfilter är genom att lokalisera den. Om din F-350 har en stuga luftfilter, måste du byta ut det varje 15. 000 miles för att hålla din luftkonditionering fungerar bra och din inredning luften frisk

Du behöver:.
Stjärnskruvmejsel.


1.
Stäng av tändningen och ta ur nyckeln. Gå till passagerarsidan brädan genom att skriva in F-350 genom passagerarsidan dörren.
2.
Titta noga under handskfacket. Det finns en svart plastkåpa monterad på baksidan. Ta bort de fem Phillips-skruvarna från skyddet. Dra locket nedåt för att avlägsna den.
3.
Inspektera området bakom luckan. Om F-350 har en stuga luftfilter, kommer du att se ett rektangulärt filter-luckan med flikar på slutet. Pressa dessa flikar för att ta bort locket. Stugan Luftfiltret är bakom den.

Tips och varningar


 • Om du är redo att ersätta stugan luftfiltret, helt enkelt glida ut det gamla filtret nedåt. Placera det nya filtret helt och ersätta luckan och luckan. Dra åt skruvarna.
 • Om din F-350 inte har en stuga luftfilter, och du skulle vilja installera ett, besök din närmaste Ford återförsäljare. Det finns en särskild Ford kit, F65Z-18D477AA som krävs för att slutföra installationen.


 • Relaterade artiklar


  instruktioner för rostborttagning för att återställa en 1950 chevy truck
  hur man rengör plastlinsen på bilens instrumentbräda
  hur man byter bränslefiltret i en 1998 Mitsubishi hägring
  hur du sälja din bil : vad göra när den presumtive köparen kontaktar dig .
  hur kontrollerna av koder på en 1994 lesabre
  hur man kan köpa eller äga en bil för mindre pengar
  hur pris en bil på Kelley Blue Book
  hur du hittar stugan luftfiltret i en 2003 Ford F-350 Super Duty
  Hur man säljer en begagnad bil på AutoTrader
  verktyg för underhåll av fordon