hur man kan återställa vit billack

hur man kan återställa vit billack

Vit billack är föremål för många problem, inklusive fett och smuts fläckar och det vanligaste problemet, oxidation. Om du vill få den blänkande vita färgen tillbaka, måste måla ytan återställas och föryngrad med professionella tekniker och verktyg. Denna process i flera steg är lite mer omfattande än en biltvätt och vax, men resultaten kommer att bli långvarig och märkbara

Du behöver:.
Cirkulär polerare
. Pad smörjmedel.
Compounding agent.
Polermedel.
Finishing produkt.
Pad eller mikrofiber handduk.


1.
Stryk ett tunt lager av pad smörjmedel till en skum förening pad på en cirkulär polermaskin. Applicera en förening agent (som tar bort oxidation) till bilens vita färgen i det område du är på väg att arbeta med. Sedan spred det sammansatta över ett 2 fotdel av färg med pad.
2.
Ställ polermaskin till 1000 rpm och arbeta över ytan på bilen i en "åtta stil, ta bort överskottet, försämrades vax och ytskikt. Det blir en mjölkaktig rester på bilen efteråt, är det normalt. Gör detta på hela bilen som arbetar i 2 fot sektioner och tillämpa det sammansatta till varje avsnitt innan du börjar.
3.
Rengör ytan med isopropylalkohol och en ren trasa för att ta bort den sammansatta .
4.
Applicera polering smörjmedel till ett skum, polerplatta på cirkulär polermaskin. Sprid polermedel över bilen och sedan jämna ut det sammansatta med polermaskin pad. Polera ytan vid 1000 rpm flytta polermaskin i en cirkel åtta mönster. Den vita färgen skall vara glänsande nu efter polering.
5.
Lägg efterbehandling lackskydd till en torr mikrofiberduk handduk eller dyna och tillämpa detta på fordonet ytan för hand i korta jämna drag.


Relaterade artiklar


hur man byter olja i en dynamisk Wide Glide
hur man byter syre sensorn på en CLK 430
hur man byter en ’95 Sunfire’s oljefilter
hur man driver en tråd från ett batteri till på insidan av bilen i en Ford Focus
Hur man testar för EGR
Hur får jag en ersättning nyckel för en Prius?
Hur ökar jag en 1994 BMW 325i?
hur du tar bort vindrutan trim på en skyddsling
detaljer & bil tips vård
instruktioner för installation av ett bilbatteri