hur bevisa att den bank du har Bilförsäkringar

hur bevisa att den bank du har Bilförsäkringar

När du köper ett nytt fordon, många långivare kräva att bevis på Bilförsäkringar finns på fordonet. Detta säkerställer att du omfattas så fort du lämnar med fordonet. Försäkring hindrar out-of-pocket kostnader för majoriteten av priset att fixa bilen om en olycka inträffar. I många situationer, det ger också ersättning om oförsäkrade förare kraschar in i din bil. Bilförsäkringar krävs i de flesta stater

Papper Bevis


1
Kontakta försäkringsbolaget att få ett skrivet försäkringsbevis form om du inte redan har ett. Medan många stater föredrar försäkringsbolag att lämna dessa elektroniskt, många stater ger fortfarande strikt papperskopior.
2.
Be företaget att skicka det direkt till dig eller lämna ett faxnummer för dig själv eller banken. Även om ditt tillstånd är elektronisk enbart kommer försäkringsbolaget har sannolikt ett dokument för att bevisa att du har försäkring.
3.
Gör en kopia av det pappersarbete om du har det direkt postas eller faxas till dig. Håll kopia för din bokföring och föra den ursprungliga dokumentationen till din bank.

Bank Verifiering


1.
förse banken med kontaktinformationen för ditt försäkringsbolag. Detta gör det möjligt för banken att kontakta försäkringsbolaget direkt och begära försäkringsbevis.
2.
Ange det exakta namnet på din vanliga agent, om denna information är tillgänglig. Försäkringsagenten kommer att kunna verifiera din försäkring över telefon och posta eller faxa en kopia av den till din bank.
3.
Dela adress ditt försäkringsbolag med banken om Du har inte telefonnumret tillgängligt. Banken kan ha möjlighet att begära bevis på försäkring via e-post.

Betalningsbevis


1.
Ta in någon post du har fått från auto försäkringsbolag . Om du har en fakturering uttalande, att den i tillsammans med bevis om betalning. Ge ett kontoutdrag, inställda check, kassakvitto eller postanvisning kvitto från din senaste betalning.
2.
Kontrollera mottagande innehåller information om den politik eller företagets namn på den om du inte har någon post som motsvarar betalningen. Ge företagets kontaktinformation med mottagandet i fall ytterligare granskning behövs.
3.
Kontrollera att du ger den senaste dokumentationen till din bank. Ta åtminstone de tre sista månaderna betalningsbevis, om tillgängligt.

Online Bevis


1.
Navigera till ditt försäkringsbolag hemsida och tryck på "Logga in" eller "Skapa ett konto. " Har ditt försäkringsnummer tillgängligt om du skapar ett online-konto.
2.
Se er politik information när du åt ditt konto online. Sök efter en möjlighet att skriva ett försäkringsbevis eller skriva ut någon dokumentation som visar detaljerna i politiken.
3.
Skriv ut en kopia av de utbetalningar som du har gjort mot det, om så tillgängliga. Detta kommer att visa att försäkringen är aktuell om den andra dokumentationen inte visar täckningen datum.


Relaterade artiklar


diy bromsbelägg
hur man hittar bilar med låga priser Bilförsäkringar
Tips för fordringar Bilförsäkringar
hur du ändrar dimljus på en 2003 acura
hur ändrar broms glödlampor i en 2006 Audi A4
hur du ändrar bromsbelägg på en BMW 323
hur man kan anpassa ett tändstift gapet på en 2000 ford focus sig
hur man anmäler bedrägeri bilförsäkring
vad är orsakerna till bromsen skrika?
hur bevisa att den bank du har Bilförsäkringar