hur man anmäler bedrägeri bilförsäkring

hur man anmäler bedrägeri bilförsäkring

Bilförsäkring bedrägeri är ett allvarligt brott. Den kostar försäkringsbolagen miljontals dollar, och en del av den kostnaden är över på förarna. Det inträffar när en ägare försöker att lämna in en falsk påstående, som till en stulen bil som verkligen har övergivits. Det finns många sätt att rapportera detta bedrägeri, och att göra det gör förare och försäkringsbolagen en stor tjänst. Rapporteringen tar bara några minuter och kan göras var som helst om du har en mobiltelefon

Du behöver:. .
Mobiltelefon
Internet.


1.
rapport det påstådda brottet till din lokala polisinrättning genom att ringa dess nummer kontorstelefon. Antalet finns i din lokala telefonbok, eller information genom att ringa 411. Rapport datum för händelsen, fordon märke och modell och namnet på den person som tros vara inblandade. All relevant information kommer att hjälpa polisen att lösa och åtala brott.
2.
Ring 800-TEL-NICB och rapportera händelsen till National Crime Försäkringsbyrå. Denna organisation hanterar anmälningar av bilförsäkring bedrägeri och erbjuder även en gratis fordonets chassinummer (VIN) kontrollera tjänst för bilköpare. Ge dem samma information som lämnas till polisen.
3.
Texten ordet "bedrägeri" för att TIP411 eller 847. 411. Denna tjänst är tillgänglig för alla som har en mobiltelefon, och det är anonymt. Det kan användas som ett alternativ till att ringa 1-800 nummer i steg 2.
4.
Gå till NICB hemsida, nicb. org och fyller i sin försäkring form bedrägeri spets . Hitta det halvvägs hemsida på vänster sida, eller direkt på nicb. org /speak_up /speak_up.


Relaterade artiklar


vad är orsakerna till bromsen skrika?
hur bevisa att den bank du har Bilförsäkringar
Tips för fordringar Bilförsäkringar
hur man hittar bilar med låga priser Bilförsäkringar
diy bromsbelägg
hur man kan anpassa ett tändstift gapet på en 2000 ford focus sig
hur du ändrar bromsbelägg på en BMW 323
hur du ställer klockan på 2001 chevy kavaljer
hur informationsarbetet Bilförsäkringar till långivaren
det bästa sättet att hitta bilförsäkring