hemlagad naturliga auto glasrengöringsmedel

hemlagad naturliga auto glasrengöringsmedel

Hemlagad auto glas renare är effektiv, billig och kan vara bättre för miljön också. Naturliga rengöringsmedel blandat med vanligt kök ingredienser är ofta tillräckligt för att skära igenom smuts och lämnar dig med en ränder vindruta och fönster. Ge din hemgjorda fönsterputsmedel en doft och professionellt utseende, om du vill och använda renare på glas i ditt hem samt

Du behöver:. .
Långskaftad spärrfunktion
15-mm-uttaget.
Nya remmen.

Vinäger Auto Glas Cleaner

En blandning av varmt vatten och vit destillerat ättika kommer att skära genom fönster och vindruta smuts på både insidan och utsidan av bilen, och outspädd ättika rengör envisa fläckar från auto glas. Vinäger är särskilt användbart för en rökares interiör fönster, eftersom den skär genom nikotin film och neutraliserar lukt. Tillsätt några droppar av Kastilien tvål, vilket är en naturlig tvättmedel, blandningen för ytterligare rengöring makt. Blanda lösningen i en sprayflaska för lagring och städning bekvämlighet --- bara att skaka innan användning.

Gnugga alkohol Auto Glas Cleaner

Lika delar varmt vatten och isopropyl (gnugga) alkohol lämna ränder skina på fönster. Webb-cars. com föreslår blandning gnugga alkohol med vatten, ammoniak och en droppe diskmedel på hemlagad auto renare, ersätta diskmedel med Kastilien tvål för en grön renare.

Auto Glass Cleaner Dofter, Färg

Tillsätt några droppar doftande eterisk olja för en doftande fönsterputsmedel. När den läggs till vinäger, kommer den eteriska oljan doften kvar efter doften av ättika försvinner. Ett par droppar blå eller grön karamellfärg, vilket föreslagits av Heloise Tips, kommer att ge din hemgjorda renare en kommersiell look.

Natural Auto Glas Rengöring Tips

Använd skrynkliga tidningar istället för pappershanddukar, eftersom de är effektiva fönster brickor och hjälper dig att återanvända din pappersprodukter. Tvättbart luddfri dukar är också till hjälp för detaljer autos utan att bidra till extra avfall. Tvätta din bil fönster på en molnig dag eller i direkt solljus under en ränder glans, som rekommenderas av webb-cars. com.


Relaterade artiklar


hur man byter en strålkastare på en 2002 Grand Am
hur man byter tändstift på en 2003 toyota corolla
hur man analyserar den nuvarande markering på auto batteri
hur man kan stoppa alarmet på 1997 mercedes E320
mazda förgasare information
hur man byter en strålkastare på en 2000 volvo s80
hur du ändrar bromsbelägg på en BMW 323
hur du tar bort en syresensor på en Audi A6 4.2
hemlagad anslutning batteripolen
Range Rover termostat problem