Hur man säljer en icke kör bil

Hur man säljer en icke kör bil

Om du har en bröt fordon i din uppfart att du vill bli av med eller någonsin har undrat hur man säljer en icke kör bil vi kommer att utforska några av de tillgängliga alternativen
1
Quick Fix : . Om ditt mål är bara att sätta några tior i fickan och få denna icke köra bil ur vägen , med minsta möjliga krångel så kan du sälja din bil till den lokala skroten .

Ofta kommer du inte få mycket pengar för din bil , men de kommer till dig och bogsera bilen bort alla gratis .
2
lista det som en dröm . Om Quick fix inte passar dina behov och du vill ta in mer pengar för att sälja av din icke köra bil , lista det i din lokala online eller platsannonser tidningen som " A Mekanik Dream " eller " Far Son -projektet. " Ofta hittar du någon som är villig att betala en anständig summa även för en icke köra fordonet om det fyller ett behov .

3
Del it Out : . När du säljer en icke kör bil , innebär en att göra de mest bort av denna försäljning är att en del ut ditt fordon . Lista det som en bildelar ett långt med alla detaljer , dvs märke, modell och år . Du kanske blir förvånad att finna att det finns många människor där ute med fordon som ditt vill ha reservdelar till hands .


Relaterade artiklar


hur man rengör bil mattor
Hur man säljer en icke kör bil
Hur kör bilar på kemiska reaktioner ?
hur reparera en skråma på en hyrbil
hur man kör bil med manuell växellåda
hur du vill justera strålkastarna i en Toyota Prius
hur man kör bil manuell växellåda eller lastbil
hur man kör bil
hur man kör bil i backväxel
Hur du laddar ett extra batteri när du kör bil