hur man köper nya däck

hur man köper nya däck

Det primära sak att tänka på vid köp av däck är den typ av körning du ska göra om dem

Du behöver:. .
Däck


1
Think. om hur och var du kör. Tire konstruktörer produktlinjer för konkreta resultat, såsom en behagligt rida, hållbarhet, sportiga köregenskaper, eller dragning i regn och snö. Men att välja en dygd innebär oftast att ge upp lite av det andra.
2.
Betrakta en all-säsong däck. Det är en rimlig kompromiss för de flesta förare att det är därför biltillverkare brukar ge all-season däck som originalutrustning på nya bilar.
3.
Känn din nuvarande däck. I allmänhet är det bäst att byta dina däck med de av samma märke, utformning och omfattning, som alla hittar du tryckt på dina däck. Leta efter "P" (passagerarfordon) följt av däckets bredd i millimeter, höjden, visas som en andel av dess faktiska höjd och bredd, "R" för radial, och det sista numret, som är diametern på hjul däcket passar.
4.
Bestäm var du kan köpa dina nya däck. Förutom bilaffärer, butiker däck och bensinstationer kan de nu också köpas på lågprisvaruhus eller beställas via telefon eller Internet. Priser och service varierar, så leta om du kan.
5.
Ha en mekaniker eller däckåterförsäljare utföra installationen. Specialmaskiner behövs för att glida dina nya däck över bilens hjul.
6.
Håll däckslitage även genom att rotera dina däck som tillverkaren suggests'new bilar är känsliga för däck med olika grad av slitage. Hålla däckslitage även innebär att dina däck alla behöver bytas på samma gång, så kontrollera mönsterdjup som hjälper dig att framåt för bekostnad.

Tips och varningar


 • Ta hand om ditt köp. Nya bilar är känsliga för stämmer däck, varför det är viktigt att rotera däck som tillverkare föreslår. Om du ens ut slitaget kommer alla fyra däcken vara redo att ersätta på samma gång. Även köpa fyra däck på en gång sticker pocketbok, hålla ett öga på slitage kan du budget framåt för bekostnad.
 • Om du köper däck från en däckverkstad, se till att priset inkluderar installation samt som hjulbalansering, och tänk på att få nya däck betyder inte nödvändigtvis att du behöver en hjulinställning-kontrollera enhetlighet slitage av din nuvarande däck.


 • Relaterade artiklar


  hur man väljer rätt däck
  hur man köper nya däck
  hur man köper sommardäck
  hur man underhåller och förlänga livslängden på bilens däck
  hur man väljer däck dressing
  hur du kan få luft i ett däck
  hur du kontrollerar dina däck
  hur man ansöker däck dressing
  hur man blåsa bildäck
  hur man roterar däck