hur man köper vinterdäck

hur man köper vinterdäck

Lever i områden som upplever den förändring av årstider kan vara ett underbart liv erfarenhet av vackra höstlöv och den första knopparna på våren. Men vet någon som har levt i vinterns bittra kyla med snöstormar och isiga vägar att förberedelserna inför de kyliga månaderna är avgörande för säkerheten. Utrusta din bil med rätt vinterdäck kan hjälpa dig att resa utan incidenter
1.
Vet att det finns en skillnad i säkerhet betyg. Granska konsumentundersökningar att jämföra säkerhetsfrågor som inkluderar hantering och bromsning. När du hittar några märken som är liknande i dessa områden, ytterligare kontrollera de studier för manskap på slitage, buller, komfort och rullmotstånd för att göra ditt beslut.
2.
Recension tillverkare garantier. De flesta garantier inte ger täckning för skador som uppstår från vägförhållanden som gropar. I allmänhet ger de täckning endast för normal väg slitage.
3.
Investera lite tid i jämförelse shopping. Priserna för vinterdäck avvika med återförsäljare samt region. Gör användningen av Internet, klubbar och varuhus förutom däck återförsäljare.
4.
Köp en uppsättning av fyra, inte två. För att maximera bilens kontroll förmåga och stabilitet, installera identiska vinterdäck på alla hjul. Köpa och installera vinterdäck för bara två hjul kan ändra bilens hantering och nätets säkerhet.
5.
Leta efter nådde berget och snöflinga. Detta är symbolen av däck som gått industrin tester och uppfyller snö normer traktionskrav.

tips och varningar


 • Det är en bra idé att veta din däckstorlek och att köpa snö däck med hastigheter som är så nära den ursprungliga däck som möjligt.
 • inte köper vinterdäck som är mer än några år gamla. Du kan kontrollera åldern på ett däck genom att titta på däcksidan för ett antal punkter
 • Köp inte vinterdäck som har M S (som står för lera och snö) tryckt på däcksidan. Detta tyder på att däcken all-season däck.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper vinterdäck
  hur du kan få luft i ett däck
  hur man roterar däck
  hur man hittar ett däck läcka
  hur man kan kontrollera och tillföra mer luft till däck
  hur man underhåller och förlänga livslängden på bilens däck
  hur man väljer rätt däck
  hur du kontrollerar dina däck
  hur man byta däck på ett fordon
  hur man blåsa bildäck